DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konutta Son‘BAHAR’

    Konutta Son‘BAHAR’
    19.09.2018
    A+
    A-

    Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İhan Erdal, hayata geçirilen kampanyalar konutta sonbahar fırsatının kaçırılmaması gerektiğinin altını çizdi.

    “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası ile hayata geçen % 10 indirim, %10 peşinat, 10 yıl vade, 0.98 vade farkı uygulamasının konut piyasasına hareket getirdiğini vurgulayan İlhan Erdal “Konut sektöründe yeni kampanya ile birlikte satışların arttığını görüyoruz. Bu grafiği izlediğimizde sezonun gayet başarılı geçeceğini ümit ediyoruz. İnsanlar alım kararlarını oldukça ertelediler ve şu anda da konut alımı için gerçekten çok avantajlı ve fırsatlı bir dönem. İnşaat maliyetleri gerek kur farkından kaynaklı gerek ham madde ve girdilerin artışlarından kaynaklı yaklaşık olarak yüzde 40 boyutunda artmış vaziyette. Ancak sektör hali hazırda bunu fiyatlandırmadı. Satış fiyatlarına da bunu düşük oranda yansıttı. Hatta hiç yansıtmadı diyebiliriz. O anlamda uygun fiyat noktasından bakıldığında fırsat dönemi dememiz mümkün” diye konuştu.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yapmış olduğu kampanyanın alıcı için oldukça avantajlı olduğuna da vurgu yapan İlhan Erdal sözlerine şunları ekledi: “Banka kredisi faiz oranlarının 1,69’dan başlayıp ,2.20 ye kadar gittiği dönemde 0.98 vade farkıyla kefilsiz ve bankasız firma bünyesinde ödeme planı oluşturulması alıcı için çok önemli ve kaçmaz bir fırsat.”

    Bizim Bahçenin Çocukları

    47.276 m2’lik arazi üzerinde hayata geçen Duru Beytepe, eşsiz lokasyonu ve sosyal alanları ile fark yaratıyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.