DOLAR 32,4621
EURO 34,7709
ALTIN 2440,73
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konya’nın İlk 5M Migros Mağazası M1Konya AVM’de

    Konya’nın İlk 5M Migros Mağazası M1Konya AVM’de
    28.06.2021
    A+
    A-

    Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, marka karmasını genişletmeye devam ediyor. M1Konya AVM, hayata geçirdiği yeni işbirliği ile Türkiye’de modern perakendenin öncü markası Migros’u ziyaretçileri ile buluşturacak. Yeni açılacak M1Konya AVM Migros Mağazası, Konya’daki ilk 5M Migros Mağazası olacak. 

    26 Haziran 2021, Konya;

    Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi M1Konya AVM, alanında önde gelen markalarla yeni işbirlikleri yapmaya devam ediyor. Son bir yılda E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi pek çok global ve yerel markayı Konyalıların hizmetine sunan M1Konya AVM, pandemi sonrası normalleşme döneminde de açık ve güvene dayalı işbirliği anlayışıyla, güçlü markaları hizmet yelpazesine katmaya devam ediyor.

    Bu kapsamda M1Konya AVM’nin değişen dinamiklerine uygun olarak perakende sektörünün öncü markası Migros ile işbirliği yaparak, Konya’nın ilk ve tek 5M Migros Mağazasını açan M1Konya, bunda sonraki süreçte de yerel ve global arenada öncü markalarla Konya’ya değer katacak.

    Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan M1 Konya AVM’nin yeni mağazası 5M Migros, 3 bin 462 metrekarelik alanıyla ziyaretçilerini bekliyor.

     “Konya’ya değer katıyor, işbirliklerimizi genişletiyoruz…”

    Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde güvene dayalı işbirliklerinin çok önemli olduğunu belirten M1 Konya AVM Müdürü Kağan Cangil, FİBA Commercial Properties iştiraki FİBA CPM yönetimindeki M1Konya AVM’de bölge halkına kaliteli bir alışveriş hizmeti sunmanın en büyük öncelikleri olduğunu ifade etti. Cangil, “Misafirlerimiz nezdinde çözüm odaklı yaklaşımlarımızla katma değer üretmek için çalışıyoruz. Bu anlamda M1Konya AVM’mizde, bölge halkına sunduğumuz sağlıklı ve kaliteli alışveriş deneyimini daha da iyi noktalara taşıyacak atılımlar yapıyoruz. Yeni açılan Migros mağazamıza bütün Konya halkını bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte de işbirliklerine devam edecek ve Konya’ya değer katmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

    Konforlu ve güvenli alışverişin adresi…

    M1Konya AVM Migros Mağazası, haftanın 6 günü 10.00-21.00, Pazar günü ise 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Konya’nın toplamda 17’inci Migros Mağazası olan M1Konya AVM Migros Mağazası, aynı zamanda da şehrin 5M özelliğindeki ilk Migros’u olacak. Toplamda 13 bin 500 ürünün satışa sunulduğu mağazada; iyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünler müşterilere sunulacak. Konya’daki ilk 5M Migros Mağazası’na bütün Konyalıları davet eden M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    AVM, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten M1Konya AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.