DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Köşelere yepyeni bir yorum

    Köşelere yepyeni bir yorum
    08.02.2021
    A+
    A-

    Özgün ve kaliteli tasarımlarla yaşam alanlarına renk katan CaddeYıldız Mobilya, özel sırt kapitoneli köşe takımı modeli Venola ile köşelere yepyeni bir yorum getiriyor. Köşe takımlarının çok sevilen rahatlığını göz alıcı tasarımlarla buluşturan CaddeYıldız Mobilya, Venola ile evlerinde konforu ve şıklığı bir arada hissetmek isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

    Pandemi ile birlikte insanlar zamanlarının çok büyük bir bölümünü evlerinde geçiriyor. Evler, kimi zaman çalışma kimi zamansa dinlenme ve eğlenme alanı olarak kullanılıyor. Yaşam alanlarını yenilemek isteyen kullanıcıların tercihi ise çoğu zaman rahatlığıyla öne çıkan köşe takımları oluyor. Özgün ve kaliteli tasarımlarla yaklaşık 30 yıldır yaşam alanlarını güzelleştiren CaddeYıldız Mobilya, üst segment koleksiyon modeli Venola ile alışılagelmiş köşe takımlarına yepyeni bir yorum getirerek şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

    Özel sırt kapitoneli yapısı ve avangart görünümüyle Venola Köşe Takımı, oturma ve misafir odalarına prestijli bir görünüm kazandırıyor. Kullanıcıların ihtişamlı görünen evlerinde çok rahat etmesini sağlayan bu koleksiyon, özgün tasarımıyla yaşam alanlarına benzersiz bir hava katıyor. Ürünün iskelet yapısında ağırlığın tüm gövdeye eşit paylaştırılmasını sağlayan gürgen ağacı kullanılıyor. Köşe takımının yumuşacık kumaş yapısı, paslanmaz metal ayakları, orta yumuşaklıktaki kalın minderleri ve kalın kol detayları ise ekstra konforu beraberinde getiriyor.

    Onlarca renkteki kumaş seçeneğiyle kullanıcıların zevkleri doğrultusunda seçim yapabilmelerine olanak tanıyan CaddeYıldız Mobilya, özenli işçilikle hayata geçirilen Venola Köşe Takımı ile kullanıcılara yıllar boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanılabilecekleri zamansız bir köşe takımı vadediyor. Yarattığı sıcak atmosferle evlerde geçirilen vakti çok daha keyifli bir hale getirecek Venola Köşe Takımı’na www.yildizmobilya. com. tr adresinden ve İstanbul’da yer alan Oasis Cadde içerisindeki CaddeYıldız mağazasından ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.