DOLAR 32,3158
EURO 34,8576
ALTIN 2388,404
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Sport Erkek Koleksiyonu 3 trend temasıyla yeni sezona hazır

    Koton Sport Erkek Koleksiyonu 3 trend temasıyla yeni sezona hazır
    15.08.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton’un Sport Erkek Koleksiyonu 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda model ve renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Spor giyimin, casual stillerin de hedefine girdiği sezonda Koton Sport Erkek Koleksiyonu, tasarımları 3 farklı temayla sunuyor.

    2018-2019 Sonbahar-Kış Koton Sport Erkek Koleksiyonu, zengin tasarım seçenekleri ve renkleriyle ön plana çıkıyor. Casual giyimin spor tasarımlarla buluşması trendi yeni sezonda artarak devam ederken, Koton Sport Erkek Koleksiyonu yeni sezona sunduğu tasarımlarıyla zorlamasız şık stilleri hedef alıyor. Koleksiyon, Ying Yang, Orange Harmony ve Focus on Green olmak üzere üç farklı temadan oluşuyor.

    Siyah ve beyazın keskin gücünden ilham alan; Ying Yang

    Çizgisel desenlerin siyah, beyaz ve gri renklerle buluştuğu Ying Yang teması grafik baskılarla farklılaşıyor. Blok detaylar ve farklı kumaş türlerinin kullanıldığı tasarımların ilhamı siyah ve beyaz renklerin keskin gücünden alınıyor.

    Sezonun dikkat çeken rengi ‘turuncu’ ile Orange Harmony

    Ana rengin turuncu, destekçi renklerin ise siyah ve griden oluşturulduğu koleksiyonda reflektör ve teknik detaylar önem kazanıyor. Tasarımlarda siyah ve gri melanjın klasik çizgisi turuncu baskı ve detaylarla hareketlendirilirken her sezonun trendi kamuflaj deseni de Orange Harmony temasının trend tasarımlarına eşlik ediyor. Koton Sport Erkek Koleksiyonu’nun dinamik ruhuna uyumlu olarak hazırlanan tasarımlar vücudu saran kumaşları ile spor performansını da maksimuma yükseltiyor.

    Focus On Green; Yeşilin Odağında Tasarımlar

    Sezonun trend renkleri arasında yer alan yeşilin farklı tonlarından oluşturulan tasarımlar ‘Focus On Green’ temasında buluşuyor. Reflektör baskınların yeşil ile buluştuğu tasarımlar arasında teknik detaylı atlet ve tişört tasarımları yer alıyor. Temanın öne çıkan parçalarını yeşil melanj tişört-şort takımı oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.