DOLAR 32,5622
EURO 34,9914
ALTIN 2422,669
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koyuncu Elektronik EPSON ile distribütörlük anlaşması imzaladı

    Koyuncu Elektronik EPSON ile distribütörlük anlaşması imzaladı
    25.08.2020
    A+
    A-

    Teknoloji dünyasının iki büyük markası EPSON ve Koyuncu Elektronik A.Ş. distribütörlük anlaşması imzalayarak güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği ile her iki firma da geniş kanal yapıları ve yetkin iş ortakları ile ürünlerini Türkiye genelinde daha çok kullanıcıya ulaştırmayı ve iş ortaklarına yeni fırsatlar sunmayı hedefliyor.
    Bu anlaşma ile Koyuncu Elektronik, Epson tanklı yazıcıların, projektörlerin ve tarayıcıların ülke çapında organize perakende, elektronik perakende, bilişim toptancısı ve bayilerine dağıtımını gerçekleştirecek.

    Distribütörlük anlaşması hakkında bilgi veren Epson Türkiye Ülke Müdürü Sevil Kanat; “Sektörümüzün tecrübeli ve başarılı distribütörlerinden biri olan Koyuncu Elektronik ile çalışmaya başlamaktan mutluluk duyuyoruz. İşimize katma değer sağlayacağına inandığımız Koyuncu Elektronik ile satış kanalında Epson güç kazanacaktır.” dedi.

    Koyuncu Elektronik Genel Müdür Yardımcısı Ali Yipelli ise; “Koyuncu Elektronik olarak distribütörlüğünü üstlendiğimiz uluslararası markalara Epson markasının da katılmasından dolayı çok mutluyuz. Özellikle sürdürülebilir iş modeli, müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran, yenilikçi ve yaratıcı çözümlere sahip bir marka ile iş birliği yapmak şirketimiz açısından oldukça memnuniyet verici. Ekip olarak odaklı dağıtım iş modelimize çok uygun olan Epson ürün ve çözümlerinin ülke geneline yayılmış iş ortaklarımıza ulaştırılması için gayretle çalışacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.