DOLAR 32,3363
EURO 35,2038
ALTIN 2246,647
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kral Şakir ve Oyuncak Atölyesi ile çocuklar eğlenceye doyacak

    Kral Şakir ve Oyuncak Atölyesi ile çocuklar eğlenceye doyacak
    14.11.2019
    A+
    A-

    Çocuklar, Kral Şakir ve Oyuncak Atölyesi ile Eğlenceye Doyacak

    Okulların tatil olması ile çocuklar Tepe Nautilus’ta eğlenceye doyacak. 16-21 Kasım tarihleri arasında Ahşap Oyuncak Atölyesi ile başlayan etkinlikler 22-23-24 Kasım tarihlerinde Türkiye’nin ilk yerli çizgi dizisi Kral Şakir’in dans gösterileri ve eğlenceli hikâyeleriyle devam edecek.

    Çocuklar için yaratıcılıklarını geliştirecekleri birbirinden renkli aktiviteler düzenleyen Tepe Nautilus, okulların ilk ara tatilinde de minik ziyaretçilerini eğlenirken öğrenecekleri etkinliklerle buluşturuyor. 16-21 Kasım tarihleri arasında Ahşap Oyuncak Atölyesi ile başlayacak olan etkinliklerde minik ziyaretçiler, tamamen doğal ahşap malzemeler kullanarak hayal dünyalarında tasarladıkları oyuncakları gerçeğe dönüştürecek. Çocuklar için özel üretilen torna makinesi ile oyuncaklarını diledikleri gibi şekillendirecek olan minik ziyaretçiler aynı zamanda ahşap malzeme kullanımı ve işlenişi hakkında da bilgi alacaklar.

    22-23-24 Kasım tarihlerinde ise eğlence, çocukların severek izlediği, Kral Şakir çizgi dizisinin sevilen karakterleri Kral Şakir ve Fil Necati ile devam edecek. Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatan Türkiye’nin ilk çizgi dizisi Kral Şakir’in eğlenceli şovu çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

    Kral Şakir, 13:00-15:00-17:00 saatlerinde en komik ve en eğlenceli gösterilerini sergilerken çocuklarla da sohbet edecek. Çocuklar gösteri sonunda Kral Şakir ile fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak.

    Tepe Nautilus ücretsiz gerçekleştireceği etkinliklerine tüm çocukları davet ediyor.

    Ahşap Oyuncak Atölyesi

    Etkinlik Saati: 13.00 – 19.00

    Etkinlik Yeri: 1. Kat Sergi Alanı

    Kral Şakir

    Etkinlik Tarihi: 22-23-24 Kasım 2019

    Etkinlik Saati: 13:00-15:00-17:00

    Etkinlik Yeri: 1. Kat Sergi Alanı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.