DOLAR 32,366
EURO 34,6955
ALTIN 2381,222
BIST 10195,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kritik anlarda ortamı güzelleştiren klima: TO-SHI-BA düşünen klima

    Kritik anlarda ortamı güzelleştiren klima: TO-SHI-BA düşünen klima

    Yeni dönem stratejisini “Düşünen Klima” sloganı üzerine kuran Toshiba’nın iki yeni reklam filmi yayına girdi. Toshiba’nın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Alarko Carrier’ın reklam ajansı BÜRO’nun hazırladığı kampanyada, Toshiba Klima’nın en kritik anlarda devreye girip ortamı güzelleştirmesi, esprili bir şekilde anlatılıyor. Reklam filmlerindeki alt mesajda, klimalarda kullanılan Inverter teknolojisi ve A+++ enerji verimiyle tüketicinin rahatını, evinin havasını, bütçesini düşünürken aynı zamanda doğanın dengesini de koruduğu vurgulanıyor.

    Prodüksiyonunu Society’nin üstlendiği reklam filmlerinin yönetmen koltuğunda Alper Yılmaz yer alıyor.

    Toshiba’nın reklam müziği de yenilendi

    Bu kampanyayla birlikte Toshiba’nın yeni iletişim stratejisi ve iletişim tonu doğrultusunda reklam müziği de yenilendi. Yeni reklam müziğinde Toshiba’nın marka kimliğine paralel olarak, modern, teknolojik ve mizah yönü baskın bir ton tercih edildi. Kampanya filmlerinde ilk kez duyduğumuz ve duymaya devam edeceğimiz Toshiba Klima’nın yeni reklam müziği ise Audiofil imzasını taşıyor.

    KAMPANYA KÜNYESİ

    Reklamveren: Alarko Carrier

    Marka: Toshiba Klima

    Reklam Ajansı: BÜRO

    Kreatif Direktör: Esra Ayas Özalp, İlker Zaharya

    Yaratıcı Ekip: Emre Reisoğlu, Ceren Orun Erkmen

    Müşteri Ekibi: Büşra Keskin, Derya Ergün

    Prodüksiyon Şirketi: Society

    Yapımcı: Alper Evirgen

    Yönetmen: Alper Yılmaz

    Ses Tasarımı: Melodika

    Dış Ses: İlker Zaharya

    Jingle: Audiofil

    Medya Ajansı: Skala Medya

    Mecralar: TV, internet, radyo

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.