DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük dairelerin satışını hızlandıran ipuçları

    Küçük dairelerin satışını hızlandıran ipuçları
    29.07.2017
    A+
    A-

    Metrekaresi küçük dairelerin satış süreci, konutun bulunduğu bölgeye göre değişmekle birlikte daha geniş zamanda gerçekleşebiliyor. İş yaşamının yoğun olduğu bölgelerde, yalnız yaşayan çalışanlar küçük daireleri satın almak yerine kiralamayı tercih ederken, 70 metrekare altındaki dairelerin alıcıları ise daha çok düşük bütçelerle gayrimenkul yatırımı yapmak amacıyla harekete geçenler oluyor.

    İlan fotoğrafı evin satışını ne kadar arttırır?

    Küçük dairesini satışa çıkaran her ev sahibi, tıpkı diğer ev satış sürecini yaşayan diğer mülk sahipleri gibi evin satışını en kısa zamanda ve en iyi fiyata hayata geçirmek istiyor. Hızlı ev satışı için ilk adımınız, küçük dairenizi daha büyük göstermek olmalı ve dairenizi sahip olduğu metrekareden daha büyük göstermek için yapabileceğiniz birkaç ipucu var. Böylelikle alıcıları satıştan önce etkileme fırsatınız olacaktır.

    İşte küçük dairelerin satışını hızlandıran 4 basit adım

    1) İlk olarak yaşam alanınızı basitleştirmekle işe başlayabilirsiniz. Dağınık bir salon, özellikle küçük dairelerde, alıcılar üzerinde olumsuz etkiye sahip. Salondaki eşyalarınızı azaltma yoluna giderek ve ev içinde ölü alan olarak kalan bölgeleri değerlendirerek evinizi alıcıların ziyaretine hazırlayabilirsiniz. Duvarlarınızı, birden fazla tabloyla doldurmak yerine daha geniş ve etkileyici tek bir tabloyla değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

    2) Evin olduğundan daha geniş görünmesi için duvar renklerine ayrı bir önem vermelisiniz. Duvarlarda açık ve nötr tonları tercih edebilirsiniz. Böylece daha büyük bir alan algısı oluşacaktır.

    3) Küçük evinizin bir balkonu varsa, balkonu kullanışlı hale getirmelisiniz. Balkonu, evin dar iç alanına karşın nefes alınacak keyifli bir köşesi olarak tasarlayabilirsiniz.

    4) Büyük aynalardan yararlanmayı ihmal etmeyin. Özellikle giriş ve banyolar gibi daha küçük odalarda… Büyük bir aynanız yoksa, yeni bir ayna satın almak değerli bir yatırım olabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.