DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük detaylarla evinizde tarzını ortaya koyun

    Küçük detaylarla evinizde tarzını ortaya koyun
    22.05.2020
    A+
    A-

    Günsan, evlerinde kendine özgü hikayeler yazmak isteyenleri, birbirinden renkli anahtar prizleriyle buluşturuyor. Hobilerinizden tutkularınıza kadar tasarımlarında kendinizi bulacağınız anahtarlar, evinizin atmosferine farklı bir renk katıyor.  

    Yenilikçi anahtar ve prizleriyle ev dekorasyonunda fark yaratan Günsan, ürünleriyle tarzınızı ve hobilerinizi evinize yansıtmanıza yardımcı oluyor. Günsan’ın kişiselleştirme ve tasarım odaklı Radius Design serisinde yer alan ürünleri, küçük dokunuşlarla evinizde mutluluğun ışığını yakacak.

    En güzel hikayeleri anlatıyor

    Minimalist tasarımıyla ön plana çıkan anahtarların birbirinden farklı çizgileri bulunuyor. Bereket ve şansın sembolü fil desenli Good Luck, kedi sevginizi gösterecek Cats ve en güzel melodilerin resmi olan Guitar, evinize tutkularınızı yansıtmanıza yardımcı oluyor. Kişiselleştirilebilir özelliğiyle birbirinden farklı alternatifler sunan anahtarlar, her yaştaki kullanıcıya en güzel hikayeleri anlatıyor. Kendi tasarımlarınızı yaratmanıza da olanak tanıyan anahtarlar, kullanıcılarda ayrıcalıklı hissi uyandırıyor.

    Hayallerinde sınır tanımayanlar, mobil uygulama ve web üzerinden anahtarlarını tasarlayarak, kendi tasarımını duvarlarında yansıtabilirler. Uygulama Android ve IOS / RadiusApp üzerinden indirilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.