DOLAR 32,3391
EURO 35,0952
ALTIN 2239,965
BIST 8855,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük hacimli banyolarda ‘Minimalist’ yaklaşım

    Küçük hacimli banyolarda ‘Minimalist’ yaklaşım
    21.06.2021
    A+
    A-

    Fonksiyonelliği ve şık görünümü bir arada sunan tasarımlarıyla, alışılmış banyo tasarımına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile de küçük banyoları daha kullanışlı hale getirmeye devam ediyor. Modern yaşamın minimalist beklentisine aynı adı taşıyan yeni serisi “Minimalist” banyo mobilyası ile yanıt veren Kale Banyo, dekorasyon önerileriyle de tüketicilere hayatı kolaylaştıran akıllı çözümler sunuyor.

    Modern şıklık kavramının temelinde sadelik oldukça geniş bir yer kaplar. Sadeliğin o çabasız şıklığı bize istediğimiz hissiyatı gayet iyi bir şekilde verir. Sade şıklığın en çok yakıştığı yerlerden biri de banyolar ve mutfaklardır. Kale Banyo da sadeliği ve şıklığı, küçük hacimli banyolarla buluşturduğu Minimalist serisi ile, banyolarda modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans yaratıyor.

    Büyük metropollerin en önemli sorunlarından biri olan küçük metrekareli evlerin yanı sıra ; taşınabilir evler, karavanlar gibi pandemi ile hayatımıza giren yeni yaşam alışkanlıklarını desteklemek için küçük banyolar için geliştirilen çözümler daha da önem kazanmış durumda. Kale Banyo da bu talebi küçük banyolar için tasarladığı yeni mobilya serileriyle destekliyor ve tüketicilerin beklentilerine uygun çözümler sunuyor.

    Küçük hacimli alanlarda kendine kolayca yer edinebilen Minimalist, özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

    Düz çizgilerin kusursuzluğundan hoşlananlar için son derece etkileyici bir tasarıma sahip olan Minimalist banyo mobilyası; beyaz, hardal, mavi, lacivert ve yeşil renk seçenekleriyle banyoları eğlenceli mekanlar haline getirirken, estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor.

    İhtiyaç ile uyumlu dolabın sağ ya da sol tarafta yer alabilen tuvalet kağıtlığının ve havluluk modülünün sağladığı işlevselliğiyle, modern tasarımıyla ve enerjik renkleriyle Minimalist banyo mobilyasını, hem küçük banyolarda hem de çocuk banyolarında tercih edebilir, durabad kaplamasının sağladığı su ve nemden etkilenmeyen yapısı sayesinde ise ayrıca yazlıklarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

     

    Kale Tasarım Ekibinden Minimalist banyolar için konforu arttıran tavsiyeler

    Küçük metrekareli bir banyonuz varsa doğru planlamayla, kendinize küçük ama kullanışlı bir alan yaratabilirsiniz. Şayet küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Tasarım Ekibi’nin hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

    “Koleksiyonlarda artık kullanıcıların daha özgür ve esnek olacağı modellerin öne çıktığını görüyoruz. Her dönemde önemli olan depolama çözümleri ise mekana ve alanın hacmine bağlı olarak bu yıl da önemini koruyacak. Fonksiyonları arttırılmış ve bütünsel tasarım diline sahip anlayışla geliştirilen banyo dolapları, mobilyalar ile uyumlu seramikler, armatürler ve kullanılan daha birçok malzemede renk, tasarım, uyum ve fonksiyonellik önem kazanmaya başladı.”

    Modüler mobilya seçimi size özgürlük tanıyacaktır

    Banyoda raf organizasyonu, dekorasyonu en çok etkileyen konulardan biridir. Çünkü doğru saklama ve depolama çözümleriyle işlevsellik kazandırılmış bir banyo, hem stilinizi ön plana çıkarır hem de size konforlu bir yaşam alanı sunar.

    Tüm köşeleri verimli bir şekilde kullanabilmek için boy dolaplarından faydalanabilirsiniz. Geniş olmayan banyolar için banyo köşesindeki bir dolap; havlular, çamaşırlar ve kişisel bakım ürünleriniz için gerekli alanı sunabilir. İhtiyacınız olan her şeyin banyonuzda olması evin diğer alanlarında da düzeni sağlamanız için kolaylık sağlayabilir.

    Dikey depolama çözümleri hem banyonuzu daha büyük gösterir, hem de kullanılmayan alanları değerlendirmenize yardımcı olur. Boy dolapları veya dikey raflarla az kullandığınız eşyaları ortadan kaldırabilirsiniz.

    Vitrifiye ve mobilya setinin boyutları iyi hesaplanmalı ve tercih edilen banyo serisinin, hareket edecek alanın olmadığı banyolarda pratik kullanım seçenekleri sunmasına dikkat edilmelidir.Özellikle lavabosuyla tasarlanan dolaplar tercih edilmeli ve çekmeceler ekstra saklama alanına sahip olmalıdır.

    En önemli unsurlarlardan biri ‘Aydınlatma’

    Yeterli ışık almayan küçük banyolarda aydınlatma çok önemli bir unsurdur. Endirekt aydınlatmalar kullanarak, ayna çevresindeki aydınlatmalarla banyoya derinlik katabilir, bu sayede daha geniş ve ferah bir banyoya sahip olabilirsiniz.

    Ferahlık için: Açık renkler

    Gün ışığından faydalanmayan bir banyonuz varsa toz pembe, bej gibi açık renkleri kullanmanız, mekanı olduğundan daha ferah ve aydınlık gösterecektir. Dar alanlara sahip banyolarda zemin-duvar karosu, doğal tonlarda ahşap görünümlü seramikler ve banyo mobilyası seçimlerinde açık renk tonları tercih edilmeli çünkü açık renkler, ortamı daha ferah, koyu renk tonları ise daha küçük hissettirir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.