DOLAR 32,3512
EURO 34,8705
ALTIN 2390,273
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük otellerden en büyük beklenti hijyen

    Küçük otellerden en büyük beklenti hijyen
    30.01.2020
    A+
    A-

     

    Türkiye Küçük Oteller Derneği’nin geleneksel sezon buluşması 29 Ocak Çarşamba günü Sirkeci’deki Hocapaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından 150’nin üzerinde küçük otellerin yetkililerinin katıldığı buluşmada, ev dışı tüketim sektörünün öncü markası Eczacıbaşı Profesyonel de yerini aldı. Eczacıbaşı Profesyonel bünyesinde yer alan EP Akademi ile küçük- büyük tüm sektör işletmelerinin hijyen standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını söyleyen EP Akademi Yöneticisi Gökçe Yılmaz, hijyenin tüm dünyada müşteri memnuniyetinin ön koşulu olduğuna dikkat çekti.

     

    Türkiye Küçük Oteller Derneği’nin geleneksel buluşması 29 Ocak’ta Hocapaşa Kültür Merkezi’nde yapıldı. Buluşmaya katılan küçük otellerin yetkilileri 2020 yılına dair öngörülerini paylaşarak sezonu karşılarken, turizm sektörünün temizlik ve hijyende en büyük çözüm ortağı Eczacıbaşı Profesyonel de müşterilerinin ihtiyaçlarına göre şekillenen danışmanlık ve destek hizmetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

     

    Müşterilerin değişmeyen tek kriteri: Hijyen

    Eczacıbaşı Profesyonel bünyesinde yer alan EP Akademi’nin yöneticisi Gökçe Yılmaz, Türkiye’nin dört bir yanındaki işletmelere ve sektör profesyonellerine uzaktan eğitim ile de ulaştıklarını söyleyerek, “2019 itibariyle 220 işletmeden yaklaşık 1000 kayıtlı üyesi bulunan EP Uzaktan Eğitim Programı ile küçük-büyük tüm sektör paydaşlarına temizlik ve hijyen konularında merak ettiklerini online olarak öğrenme imkanı sunuyoruz. Yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki, son yıllarda müşteri ihtiyaç ve beklentileri sürekli değişim gösterse de değişmeyen tek kriter temizlik ve hijyen. Müşteri memnuniyetinin ve daha sonrasında sadakatinin sürdürülebilir olmasının yolu hijyen ve temizliğe verilen önemden geçiyor.” dedi.

     

    Türkiye’nin dört yanına online uzaktan eğitim

    EP Uzaktan Eğitim Programı ile sektör çalışanlarına bilgiye diledikleri zaman online olarak ulaşma imkanı verirken, uzmanlık alanlarını da geliştirme fırsatı sağladıklarını söyleyen Yılmaz, “Günümüzde müşterinin tercih kriterleri arasında hijyen standartları bu kadar önemli hale gelmişken, biz de sunduğumuz online ve uzaktan eğitimlerle hijyen ile ilgili tüm bilgimizi ve deneyimlerimizi üyelerimize aktarıyoruz. Bu bilgiler küçük otellere maliyetlerinde tasarruf sağlarken hem itibarlarına hem de personellerine de artı bir değer katıyor.” dedi.

     

    Buluşmada fuaye alanında da Eczacıbaşı Profesyonel’in Antimic, AntiMite, Fancoil tablet, Wave dispenser ailesi, Geri Dönüşümlü seri gibi ürünleri sergilenerek, katılımcılara ürünler ve kullanım amaçları hakkında bilgi verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.