DOLAR 32,5883
EURO 34,8386
ALTIN 2508,994
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kullanım konforu ve estetiği bir araya getiren tasarım

    Kullanım konforu ve estetiği bir araya getiren tasarım
    27.01.2021
    A+
    A-

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit; teknoloji, mühendislik ve 150 yıllık bilgi birikimi bütünlüğünde geliştirdiği ürünlerini tasarım ve işlevsellikle buluşturmayı sürdürüyor. Geberit; dokunmatik tuşlarla deşarj-yıkama aktivasyonu modüle entegre edilmiş koku alma ünitesi ve LED ortam ışığına sahip Monolith Rezervuar Modülü ile güçlü teknolojisini yalın bir tasarım diliyle banyolara taşıyor.

    150 yıldır sıhhi tesisat sektöründe yer alan Geberit, son 5 yıldır vitrifiye sektöründe de tasarım odaklı ürünleriyle hem duvar önünde hem de duvar arkasında uzmanlığını kanıtlıyor. Geberit, tasarımı fonksiyonla buluşturarak pazara üst segment ürünler sunmayı sürdürüyor. 2010 IF Design Awards, 2011 Plus X AwardInterior Innovation Award 2012 sahibi Geberit Monolith Rezervuar Modülü, fonksiyonel kullanımı, minimal dizaynı ve akıllı altyapısı ile sıra dışı bir fikri konfor alanlarına dahil ediyor.

    Dokunmatik tuşlarla deşarj-yıkama aktivasyonu, modüle entegre edilmiş koku alma ünitesi ve LED ışık özelliğine sahip Monolith Plus, hem yeni inşaatlarda hem de renovasyonlarda kullanıcısına büyük avantaj sağlıyor. Montajı esnasında banyoda yapısal bir değişiklik gerektirmeden duvara kolayca monte edilen modül, 101 ve 114 cm’den oluşan 2 farklı yükseklikteki modele sahipken asma ve yere oturan klozetler ile Geberit AquaClean Akıllı Klozet‘e de uyum sağlıyor. Geberit Monolith’in yüksek kaliteli dayanıklı camdan üretilmiş ön paneli beyaz, siyah, toprak rengi ve bej renk alternatifleriyle hemen hemen her stildeki banyo dekorasyonunda çarpıcı bir etki yaratıyor.

    Modül ile 2016 yılında Fransız Sarayı’nda düzenlenen Mimarşiv Selection’a katılım gösteren Geberit; mimar, iç mimar, tasarımcı, yatırımcı, akademisyen, öğrenci ve nitelikli mimari malzeme markalarını ağırlayan, entelektüel oturumları ve özgün konsepti ile fark yaratan bu seçkin mimarlık buluşmasında gördüğü yoğun ilgiyi hak ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.