DOLAR 32,2785
EURO 34,6321
ALTIN 2412,741
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuponsa ile tatilde daha az harca

    Kuponsa ile tatilde daha az harca
    04.07.2018
    A+
    A-

    İstanbul’da yüzlerce noktada “1 Alana 1 Hediye” kuponları sunan mobil uygulama Kuponsa, artık Bodrum ve Antalya’daki birçok kafe, restoran, eğlence ve aktivite mekanında kullanılabiliyor. Yazı İstanbul’da geçirecek olan kullanıcıları ise Kilyos High Beach’de sürprizler bekliyor olacak.

    “Az Harca, Çok Yaşa” sloganıyla kullanıcılarını her üye işletmede 1 Alana 1 Hediye teklifleriyle, tasarruf ettirerek, daha çok yeme, içme ve gezme imkânı sağlayan mobil uygulama Kuponsa artık, Bodrum ve Antalya’daki birçok popüler otel, kafe, restoran, eğlence ve aktivite mekânında kullanılabiliyor. Böylece Kuponsa kullanıcıları, Türkiye’nin her yıl en çok ziyaret edilen bu iki tatil merkezinde yer alan birçok işletmede “1 Alana 1 Hediye” teklifleriyle, tasarruflu bir tatil yapabilecek. Kuponsa yaz mevsimini İstanbul’da geçirecek olan için de Kilyos High Beach’deki Kafes ile anlaştı.

     

    Bodrum’daki Yeni Kuponsa Mekanları

    Kuponsa kullanıcıları, bu yaz The Corner Hotel Bodrum’da 1 gece alana 1 gece bedava avantajıyla konaklayabilecek ve kuponlarını Bodrum Bitez’deki ismini Cem Yılmaz’ın koyduğu ve mekan itibariyle büyük bir araziye yayılan Baa Bahçe’de, müdavimleri arasında birçok ünlü ismin yer aldığı, çevresini saran mandalina ağaçlarıyla tam bir Bodrum mekanı olan Limonatta’da ve zengin kahvaltı menüsüyle Bodrum Marina’nın en iyi kahvaltı mekanları arasında anılan Limoon Cafe‘de kullanabilecek. Ayrıca %100 katkısız ve %100 ekşi maya kullanılarak hazırladıkları ekşi maya ekmekleri ile meşhur Pakize Bodrum, lezzetli kahvelerin adresi Pelo Cafe, 150 yıllık bir Rum Evi’nin restore edilmesiyle servise açılan Asırlık Cafe Bistro, Neyzen Tevfik caddesinde 10 yılı aşkın bir süredir Ege Mutfağının sevilen tatlarını sunan Zazu Cafe Restaurant ve Bar, Türk ve İrlanda mutfak kültürünü bir araya getiren eşsiz bir menüye sahip Peter’s Place Restaurant, enfes ev yemekleri menüsüyle çok sevilen Ege Mantı da Bodrum’dan platforma katılan yeni işletmeler arasında. Kuponsalıların bu mekanlarda da artık 4’er kuponu var.

     

    Antalya’dan Platforma Eklenen Mekanlar

    Tatil için Antalya’yı tercih eden Kuponsa kullanıcıları ise kuponlarını, dinozorların bire bir boyutlardaki maketlerinin sergilendiği Dinopark’ta, dünyanın en büyük kum heykel etkinlikleri arasında yer alan Sandland Kum Heykel Müzesi’nde, bölgedeki önemli dalış okullarından biri olan Star Diving Academy’de, balıklarla eğlenceli bir deneyim sunan Doktor Balıklar’da ve Akdeniz bölgesinin en büyük su parkı Park Aqua’da çok keyifli vakit geçirirken tasarruf etmenin tadını çıkaracak.

    Hem restoran olarak hizmet veren hem kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Tutku RestoranPekiyi Coffee & FırınLikya Quad SafariAdım Dans Akademisi gibi daha pek çok seçenek de onları bekliyor olacak.

    Kuponsa 2018 yazını İstanbul’da geçirecek olanları da unutmadı. Kilyos High Beach’ın popüler mekânı Kafes, Kuponsa üye işletmeleri arasına katıldı. Kullanıcılar ayrıca Molecule Coffee Roastery & Design Company ile yapılan iş birliği çerçevesinde Kilyos’taki çeşitli etkinliklerden haberdar olurken, bu etkinliklerde Kuponsa’nın sunduğu 1 Alana 1 Hediye tekliflerinden yararlanabilecekler.

     

    1 Alana 1 Hediye

    Kuponsa; Otel, Restoran ve Kafe, Spa ve Güzellik ve Aktivite ve Eğlence olmak üzere 4 kategoride faaliyet gösteren 360’dan fazla üye işletmesiyle, kullanıcılarının bu mekânlardan çok daha uygun fiyatlarla yararlanmasını sağlıyor.

    Kuponsa, App Store ve Google Play’den tüm akıllı telefonlara indirilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.