DOLAR 32,216
EURO 34,7229
ALTIN 2391,083
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuşaklar boyu MikaDecor

    Kuşaklar boyu MikaDecor
    11.09.2017
    A+
    A-

    Çocuklu ailelerin dekorasyon ihtiyacının başında gelen bebek ve genç odaları, sektörün öncüsü MikaDecor’un özel tasarımlarında hayat buluyor. Yenilikçi ve geniş koleksiyonlarının yanı sıra kişiye özel üretimde de akla gelen ilk adres olan MikaDecor, aile bireylerinin konforunu şıklıkla buluşturuyor. Bu sene sektördeki 21. yılını kutlayan marka, kurulduğu günden beri kendini yenileyen bir tasarım anlayışına sahip olmakla beraber klasikleşen tasarımlarıyla da diğer markalara da ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Mobilyanın yanı sıra ev tekstili ve aksesuar koleksiyonlarıyla da adından söz ettiren MikaDecor, bünyesinde yarattığı tasarımlar ile minik müşterileri hayallerini süsleyen odalarıyla buluşturuyor.

    MikaDecor jenerasyonu

    Bebeği için güvenliği ön planda tutan ve en sağlıklı malzemeden yapılmış sağlam mobilyaları arayan ebeveynlerin seçimi MikaDecor tasarımları, estetik ve konfor alanında sınırsız seçenek sunarken çocukların gelişimine paralel olarak değişen dekorasyon ihtiyaçlarına modüler tasarımlarla çare buluyor. Ailelerin ekonomisine de katkıda bulunan koleksiyonlar, sade şıklıkla birleşen parçalarıyla nesiller boyu kullanılabilen zamansız ürünler ortaya çıkarıyor.

    Bağdat Caddesi, Feneryolu’nda yer alan showroomun kapıları, kişiye özel çizimleriyle tasarım sürecini yaratıcı ekiple birlikte oluşturma deneyimini yaşamak isteyen tüm aile bireylerine açık.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.