DOLAR 32,3062
EURO 34,6603
ALTIN 2418,809
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kusursuz sunumlarda annelerin vazgeçilmezi: Bambum

    Kusursuz sunumlarda annelerin vazgeçilmezi: Bambum
    01.05.2022
    A+
    A-

    Koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla birer koruyucu meleği olan annelerin gününde bambu konseptli mutfak ürünleri hediye alternatiflerinin başında geliyor. Şık ve kusursuz sofra sunumlarında annelerin en büyük yardımcısı olan Bambum, çerezlik, sunumluklar, servis tabakları ile annelerin kalbini fethediyor.

    Doğal ve sağlıklı yapısıyla herkesin güvenini kazanan Bambum, yüzde yüz yerli bambu ürünleriyle annelerin enfes lezzetlerine eşlik ediyor. Hediye arayanların kurtarıcısı olan Bambum, geniş ürün yelpazesiyle her mutfağın tamamlayıcısı oluyor.

    Servis tabağından çerezliğe salata kâsesinden peynir tabağına kadar yüzlerce çeşit ürünü hediye arayanların beğenisine sunan Bambum, uzun ömürlü yapısıyla tercih sebebi oluyor. En zarif hediye seçenekleri arasında yer alan Bambum, sofra sunumlarında annelerin yardımcısı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.