DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuzey Yaka ofislerinin yüzde 71.39’u tamamlandı

    Kuzey Yaka ofislerinin yüzde 71.39’u tamamlandı
    18.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un açılan ilk millet bahçesinin hemen yanı başında yer alan Kuzey Yakası ofisleri iş yaşamında yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

    Emlak Konut, Kuzey Yakası ile Başakşehir’e bölgenin en büyük parkını kazandırıyor, onu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Yüzde 71.39’u tamamlanan 280.000 m²’lik projenin içerisinde bulunan otel, spor kompleksi, kongre merkezi, 5.000 kişi kapasiteli cami, AVM, çocuk oyun alanları ve yatay mimariye sahip ofis bloklarıyla sadece bir proje değil, gece gündüz yaşayan bir bölge inşa ediliyor.
    Projede yer alan 360.000 metrekare yeşil alanda ailenizle ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, spor alanlarında günün stresini atabilir, 11.617 metre uzunluğundaki yaya yolunda sohbet eşliğinde yürüyüş yapabilirsiniz.

    İhtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlayabileceğiniz esnek ofisleri, akıllı sistemleri, tasarruf etmenize yardımcı etkin enerji kullanım teknolojisi, kafeteryası ve aktivite alanlarıyla aradığınız her şey Kuzey Yakası Ofisleri’nde.

    NE KADAR UZAKLIKTA?
    Kuzey Yakası; Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede..
    Başakşehir yeni belediye hizmet binası 250 m
    Kuzey Marmara Bağlantı Yolu 1 km
    Olimpiyat stadı 4 km
    İkitelli şehir hastanesi 3 km
    Atatürk Havalimanı 18 km
    İstanbul Yeni Havalimanı 
    25 km
    15 Temmuz Şehitler Köprüsü 32 km

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.