DOLAR 32,3018
EURO 34,8207
ALTIN 2416,62
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KYOCERA Bilgitaş 2019 Bayi Toplantısı gerçekleşti

    KYOCERA Bilgitaş 2019 Bayi Toplantısı gerçekleşti
    09.04.2019
    A+
    A-

    Türkiye A3 fotokopi Pazar lideri KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş.’nin (KYOCERA Bilgitaş); geleneksel bayi toplantısı bu yıl 9-10 Mart tarihleri arasında Antalya Limak Lara Otel’de gerçekleşti.

    8 Mart Cuma günü otele giriş yapan KYOCERA Bilgitaş bayileri düzenlenen hoş geldin kokteylinde hem stres attılar, hem de geçtiğimiz yıldan bu yana yaşanan gelişmeleri değerlendirdiler. Cumartesi günü gerçekleştirilen bayi toplantısında KYOCERA Bilgitaş bayilerinin firmanın yıllardır sürdürdüğü pazar liderliğine olan katkıları üzerinde duruldu. Toplantının odağında, KYOCERA Bilgitaş’ın A3 fotokopi makinesi alanında uzun yıllardır koruduğu pazar liderliğini son teknoloji donanım ürünleri ve gelişmiş dokümantasyon yazılımları sayesinde A4 boyutlu cihazlara ve doküman çözümlerine de taşıma hedefi vardı. Toplantı sonunda 2018 yılında kendi bölgelerinde en yüksek satış rakamlarına ulaşan bayilere ve üstün satış başarısı göstererek Türkiye birincisi olan bayiye ödülleri takdim edildi. Bayi toplantısında gelecek dönem için hedeflerini gerçekleştiren bayilere ödül olarak sunulacağı açıklanan Moldova gezisi ilgiyle karşılandı.

     

    Hafta sonunun geri kalanında şirket yöneticileriyle vakit geçiren ve serbest zamanlarını değerlendiren KYOCERA Bilgitaş bayileri toplantıdan yüksek moralle ayrıldılar.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.