DOLAR 32,4282
EURO 34,7996
ALTIN 2403,147
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KYOCERA’dan ECOSYS serisine 7 yeni ürün

    KYOCERA’dan ECOSYS serisine 7 yeni ürün
    06.06.2018
    A+
    A-

    KYOCERA Document Solutions (Kyocera); ödüllü ECOSYS serisi yazıcı ve çok fonksiyonlu fotokopi ürünlerine 7 yeni model daha eklendiğini duyurdu.

    Ekonomi, ekoloji ve sistem kavramlarından türeyen ve işletmelerin baskı iş akışlarını ve baskı maliyetlerini optimize ederken çevre üzerindeki etkiyi de minimuma indiren serinin yeni üyeleri arasında ECOSYS P7240cdn, P6235cdn ve P6230cdn olmak üzere 3 adet A4 renkli yazıcı ve ECOSYS M6635cidn, M6235cidn, M6630cidn ve M6230cidn olmak üzere 4 adet A4 renkli çok fonksiyonlu fotokopi makinesi bulunuyor.

    Hızları dakikada 30 ila 40 sayfa arasında değişen yeni Kyocera ürünleri; geliştirilen ilk baskı çıkma süreleri ve tarama kapasiteleri ile baskı cihazı başında harcanan zamanı azaltarak ofis verimliliğini artırıyor. Tüm yeni ürünlerde standart olarak yer alan 1200 piksel renkli baskı kalitesi ise daha canlı renkler ve keskin çizgiler basılabilmesini sağlıyor.

    ECOSYS ailesinin yeni üyelerinin sahip oldukları düşük işletim maliyetleri, onları KOBİ’ler için ideal hale getiriyor. Yeni yazıcı ve MFP’ler, KYOCERA’nın uzun ömürlü drum teknolojisine dayanan çevreye duyarlı benzersiz ECOSYS tasarımını barındırıyor. Tek sarf malzemesinin toner olmasına dayanan ECOSYS teknolojisi bakım, yönetim ve sarf malzemeleriyle ilgili toplam sahip olma maliyetini en aza indiriyor. Energy Star 3.0 uyumlu ürünlerin düşük güç tüketimi ise elektrik sarfiyatını düşürüyor.

    Kyocera’nın akıllı çözüm platformu HyPAS uyumlu olan yeni ECOSYS M6635cidn, M6235cidn, M6630cidn ve M6230cidn MFP modellerinin fonksiyonları; çeşitli doküman çözümleri yazılımları ile kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına ve iş akışlarına göre zenginleştirilip optimize edilebiliyor.

    Yeni cihazlar sahip oldukları AirPrint, Google Cloud Print, KYOCERA Mobile Print ve Mopria gibi mobil baskı desteği sayesinde kullanıcıların iOS ve Android mobil cihazlarından doğrudan baskı alabilmelerine ve tarama yapabilmelerine olanak tanıyor. Kyocera’nın opsiyonel veri güvenliği yazılımı Data Security Kit ile sabit diske yazılan verilerin etkin biçimde şifrelenmesi ve gerektiğinde veri üzerine yazma metotlarıyla ele geçirilemez biçimde tamamen silinmesi mümkün hale geliyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.