DOLAR 32,5656
EURO 34,8968
ALTIN 2439,5
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Laminat Parke Usta Seminerleri’ yurt dışına taşındı

    ‘Laminat Parke Usta Seminerleri’ yurt dışına taşındı
    31.05.2017
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre’nin sektörde öncülüğünü yaptığı parke ustalarına yönelik “Laminat Parke Usta Seminerleri”, gördüğü yoğun talep üzerine yurt dışına taşındı. İran’ın Tebriz kentinde İranlı parke ustalarına yönelik gerçekleşen eğitimlerin, yıl içinde üç kente yayılması hedefleniyor.

    Kastamonu Entegre’nin bayiler ve parke ustaları için Türkiye genelinde düzenlediği “Laminat Parke Usta Seminerleri” gördüğü yoğun talep üzerine ülke sınırlarını aştı. İkinci yılında yurt dışına açılan seminerler dizisinin ilk ayağı, İran’ın Tebriz kentinde gerçekleşti. Yaşam alanlarına kalite katmak üzere sunduğu hizmetleri daha ileri seviyeye taşımak üzere parke ustalarına yönelik eğitimler düzenleyen Kastamonu Entegre’nin yurt dışındaki bu ilk semineri, yoğun bir katılımcı eşliğinde gerçekleşti.

    Kastamonu Entegre kurumsal tanıtımla başlayan seminer, parke üretimi ve kalite süreçleri başlığı altında incelenen laminat parke hakkında bilgilendirme ile devam etti. Uygulama eğitimi, Floorpan ve Artfloor laminat parkelerin temel yapı ve fiziksel özelliklerini içerirken, döşeme öncesi hazırlık, döşeme süreci ve sonrası karşılaşılan olumsuzlukların kaynağı ve çözüm yolları detaylı olarak katılımcılara aktarıldı.

    Sadece yurt genelinde değil, yurt dışından da yoğun ilgi ve talep ile karşılaştıklarını vurgulayan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “Seminerlerimizin gördüğü bu yoğun ilgi ve talep, eğitimlerin ülke sınırlarını aşmasını sağladı. İlki Tebriz’de gerçekleşen İran’daki seminerleri, yıl içinde Tahran dahil üç kentte daha gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.