DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAMP 83 Light+Building Fuarına hazır

    LAMP 83 Light+Building Fuarına hazır
    07.03.2018
    A+
    A-

    LAMP 83, 18-23 Mart tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak olan sektörün uluslararası arenadaki en önemli buluşması olan Light + Building’te geleceğin teknolojilerini sergilemeye hazırlanıyor.

    Dünyanın en önemli aydınlatma ve bina teknolojileri fuarı olan Light + Building, 18-23 Mart 2018 tarihleri arasında yaklaşık 240.000 mbir alan üzerinde düzenleniyor. 2000 senesinden bu yana her iki yılda bir Frankfurt’ta organize edilen fuarda, LAMP 83’ün mevcudiyeti, 1996 Hannover günlerine kadar uzanıyor. Yaklaşık 2.600 firmanın katılımcı olarak yer aldığı fuarı, ortalama 210.000 kişi ziyaret ediyor.

    LAMP 83, Light + Building’e gelen ziyaretçileri Hall 3.1 B18’de yer alan standında ağırlayacak. Avrupa’nın en büyük firmalarının yer aldığı üçüncü holdeki tek Türk iç aydınlatma firması olan LAMP 83, 150 mgenişliğindeki standında 38 farklı ürününü sergileyecek. Aydınlatma yapılan mekan ve istenen fonksiyonlara göre tasarlanan uygulamaların, yedi farklı bölümde sergileneceği stanttaki tüm ürünler, özel aplikasyon üzerinden mobil cihazlarla kontrol edilebilecek.

    Ziyaretçiler, açık tavan sistemi olan mekanlar, perakende mağazaları, ofisler, İnsan Odaklı Aydınlatma istenen alanlar ve restoranlar gibi farklı sektör ya da konseptlere yönelik akılcı çözümleri içeren inovatif ürünleri, fonksiyonel aydınlatma uygulamaları ve sergilenen ürüne özel LED çözümlerini deneyimleyebilecek.

    Yeni otomasyon uygulamaları ve tavan sistemleriyle entegre olarak kullanılan konstrüktif panel aydınlatma çözümü CO’LIGHT ilk kez Light + Building’de sergilenecek. Ayrıca lineer aydınlatmada sunduğu seçeneklerle fark yaratan ARK ailesinin yeni slim üyeleri ARK-S ve ARK-XS; yenilikçi ve sıra dışı formlarıyla dikkat çeken spot grubunun iki yeni üyesi FLOW ve LUMY; düşük seviyede kamaşma endeksi (UGR≤19) ve modern tasarımıyla özellikle ofis uygulamalarında öne çıkan L-UGR, fuarda ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak ürünler arasında yer alıyor.

    Firma, ayrıca İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından ilk kez düzenlenen İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’nde, ‘KOBİ Enerji Verimli Ürünler’ dalında birincilik ödülü alan A++ enerji etiketli ray spot ailesini de fuarda sergileyecek.

    Toplam 65 ürünün sergileneceği stana gelecek olan ziyaretçiler, ayrıca sanal gerçeklik uygulamasıyla LAMP 83’ün gerçekleştirdiği sıra dışı projeleri görme ve canlandırma teknolojisinin geldiği son noktayı deneyimleme şansı bulacaklar.

    Son yıllarda istikrarlı şekilde büyüyen ve ihracat hacmini arttıran firma, fuar kapsamında yeni distribütörlük ve iş birliği fırsatları yaratmayı da hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.