DOLAR 32,5815
EURO 34,9046
ALTIN 2438,455
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lamp 83’ten ihracat atağı

    Lamp 83’ten ihracat atağı
    13.03.2017
    A+
    A-

    İhracat operasyonlarını geliştirmeye devam eden LAMP 83, Dubai merkezli Creation Gulf ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Kiev merkezli SEP Company ile Ukrayna için distribütörlük anlaşması imzaladı.


    30 yılı aşkın süredir ihracat yapan ve 2025 kurum vizyonu kapsamında çalışmaya devam eden LAMP 83, iki yeni distribütörlük anlaşması ile gücüne güç kattı. Böylelikle, LAMP 83 markalı LED aydınlatma ürün ve sistemlerine düzenli bir dağıtım ağıyla erişilebilen ülke sayısı arttırılırken, toplamda 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapılır hale gelindi.

    LAMP 83’ün BAE’deki yeni distribütörü Creation Gulf LLC, Dubai merkezli olarak çalışan bir şirket. 1998’den bu yana aktif şekilde bölgede faaliyetlerini sürdüren Creation Gulf, aydınlatma, otomasyon ve proje konularında sahip olduğu büyük tecrübe ile uzmanlaşmış vaziyette.
    Öte yandan 1994’ten beri Ukrayna’da önemli projeleri üstlenmiş olan SEP Company, LAMP 83’ün en son distribütörü oldu. Ülkenin önde gelen mimari ve inşaat firmaları ile önemli bağlantıları olan SEP Company sayesinde LAMP 83, Ukrayna’da atılım yapmayı hedefliyor.

    İhracat alanındaki bu flaş gelişmeleri değerlendiren LAMP 83 Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Batu Ceyişakar, ‘LAMP 83’ün büyüme stratejisinde ihracat satış noktalarımızı kalıcı şekilde yapılandırmak ve ve bu noktaların sayısını arttırmak çok önemli bir yer tutuyor. Bu bağlamda 2017’ye iyi bir başlangıç yaptık. İmzaladığımız yeni anlaşmalar sayesinde, bu çok önemli ve büyük pazarlara LAMP 83 ürün ve hizmetlerini doğrudan sunma şansını yakalayacağız. Planlı ve istikrarlı bir şekilde LAMP 83’ü büyütmeye, uluslararası rekabette önde olmaya ve artan ihracat payımızla beraber ülke ekonomisine katkı yapmaya çalışıyoruz’ yorumunu yaptı.

    Kurum vizyonu ve gelecek büyüme planları çerçevesinde, düşük kalite / düşük fiyat rekabetinin etkin olduğu pazarlar yerine; tasarım, kalite, sistem çözümü, nitelik ve hizmet yoğun pazarlara konsantre olan LAMP 83 büyümeye ve gelişmeye devam

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.