DOLAR 32,4045
EURO 34,8265
ALTIN 2431,484
BIST 9979,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAV ile Okula Dönüş Heyecanı

    LAV ile Okula Dönüş Heyecanı
    09.09.2017
    A+
    A-

    Cama yenilik ve heyecan katan LAV, tasarımlarıyla olduğu kadar birbirinden yaratıcı önerileriyle de anne ve çocukların okula dönüş dönemini daha keyifli hale getiriyor. Saklama çözümü olarak evin her yerinde kullanılabilen LAV Lapis kavanozları, biraz yaratıcılık ve hayal gücü ile okul döneminde çocuklar için eğlenceli ve renkli aksesuarlara dönüşüyor.

    Eylül ayı, okula dönüş ayı. Çocukların hayal dünyasının zenginliğinden ilham alan LAV, okul çağında olan çocuklar ve aileleri için yepyeni bir heyecan anlamına gelen bu dönemi daha keyifli hale getirecek önerilerini paylaşarak, evlere renk katıyor.

    Mutfaktan salona evin her yerinde doğal ve sağlıklı bir saklama çözümü olarak dikkat çeken LAV Lapis Kavanozları, tasarımlarıyla da değişik kullanım seçenekleri için ilham veriyor. Küçük bir askı, renkli kurdela veya iplerle renkli kalemler, not kağıtları ve küçük objeleri koymak için eğlenceli birer aksesuara dönüşen Lapis Kavanozları, biraz hayal gücü ve küçük dokunuşlarla değişik sunumlara imkan tanıyor. Camın doğallığı, LAV’ın DIY önerileriyle çocukların odalarına da tarz katıyor.Okula giden çocukların ders çalıştığı, arkadaşlarıyla sosyalleştiği ve eğlendiği odalarına dinamizm ve eğlence getirecek olan bu öneriler, biraz yaratıcılık ve hayal gücü ile kolaylıkla uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.