DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAV’dan bayram sofralarına yaraşır Gusto Serisi

    LAV’dan bayram sofralarına yaraşır Gusto Serisi
    22.08.2017
    A+
    A-

    Sofra camına yenilikçi bir yaklaşım katan LAV, Kurban Bayramı’nın seçkin sofralarını Gusto Serisinin şıklığı ve zarafeti ile bir araya getiriyor.

    Güzel buluşmaların adresi bayram sofraları, LAV Gusto Serisi bardakları ile tüm konuklara kendini özel hissettiriyor.Kristalin camın berraklığını sergileyen LAV Gusto Serisi bardakları, lavanta kokulu yaz sofralarını ziyafete dönüştürüyor.

    Sofra camında işlevsellik kadar estetiğe de önem veren LAV’ın en özel serilerinden Gusto Serisimeşrubat bardakları, bayram kutlamalarını daha özel kılmak isteyenlere ilham veriyor. Taze lavanta çiçekleriyle göz alan sofralar, lezzetli ikramları ve uzun sohbetleri ile bayram coşkusunda buluşturuyor. Kurban Bayramı’nda herkesi kalabalık ve lezzetli sofralarda buluşturan LAV,görkemli sunumları Gusto Serisi ile tamamlamayı öneriyor.

    Bayram sofralarına şıklık ve zarafet katacak LAV tasarımlarına, tüm LAV satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.