DOLAR 32,3371
EURO 35,1186
ALTIN 2238,468
BIST 8772,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki’den Babam ve Ben Özel Koleksiyonu

    LC Waikiki’den Babam ve Ben Özel Koleksiyonu
    16.06.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan LC Waikiki, Babalar Günü’ne özel olarak babalar ve çocukları için ortak bir koleksiyon hazırladı. Kalite, şıklık ve tarzın bir araya geldiği LC Waikiki Babalar Günü özel koleksiyonundaki tişört, gömlek, pantolon ve bermuda modelleri baba ve çocuklara bir örnek kombinler şeklinde tasarlandı.

    Kızlara ve kahramanlarına aynı desen

    LC Waikiki’nin Babalar Günü Koleksiyonu erkek çocuklara babaları ile birebir aynı ürünleri giyebilme fırsatı tanırken kız çocuklara da babalarının gömlek ve t-shirt desenlerinde rahat ve şık elbiseler sunuyor.

    Düz ve desenli gömlekler, polo yaka tişörtler, farklı renklerde pantolon ve bermuda seçenekleriyle her yaş grubuna uygun şekilde tasarlanan modeller, yazın enerjisini sokaklara taşıyor. LC Waikiki Babalar Günü Koleksiyonu, babalara ve çocuklarına günün her saatinde rahatlığın yanı sıra kaliteli şıklık sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.