DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LDC Anneler Günü’nde sevenlerini Adile Naşit ile buluşturacak

    LDC Anneler Günü’nde sevenlerini Adile Naşit ile buluşturacak
    09.05.2019
    A+
    A-

    Çocuklu ailelere keyifli ve öğretici aktiviteler sunan eğlence merkezi LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuğuyla birlikte yaratıcılıklarını ortaya koyarak özel bir gün geçirmek isteyen tüm anneleri, Anneler Günü kapsamında düzenlediği Adile Naşit Mozaik Atölyesi’ne bekliyor. 11-12 Mayıs olmak üzere iki gün boyunca gerçekleşecek atölyelerde, yaklaşık 21.000 LEGO® brick kullanılacak. 

    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan, 3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Center İstanbul, Anneler Günü kapsamında keyifli bir aktiviteye imza atıyor. Yıllarca Türk sinemasında anne figürünü layıkıyla icra eden, TRT’de yayınlanan Uykudan Önce programıyla şimdilerin annelerine masallar anlatan Adile Naşit, çocukların hünerli ellerinden çıkacak ve LEGO® brickleri ile oluşturulacak özel mozaik çalışması ile anılıyor.

    11-12 Mayıs tarihlerinde, 12:00-18:00 saatleri arasında LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da gerçekleşecek olan Adile Naşit Mozaik Atölyesi’nde çocuklar gönüllerin annesi Adile Naşit’e olan sevgilerini LEGO® bricklerinden tasarlayacakları mozaik ile sergileyecek.

    Gruplar halinde anneleriyle birlikte atölyeye alınacak çocuklar hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de anneleriyle birlikte Anneler Günü’nde keyifli bir aktivitede bulunmanın mutluluğunu yaşayacak. Yaklaşık 21.000 LEGO® brick’inin kullanılacağı atölyede, Adile Naşit’in Hababam sınıfındaki Hafize Ana tiplemesine ait 116 cm² büyüklüğünde bir Adile Naşit mozaiği ortaya çıkacak.

    Ünlü kahkahası, güldürürken ağlatması, koşar gibi hızlı adımlarla yürüyüşü ile hafızalarımıza kazınan Adile Naşit, oynadığı pek çok sinema filminde karşımıza anne olarak çıktı.

    Hababam Sınıfı’nda elinde okul ziliyle koridorlarda koşturan tüm okulun annesi Hafize Ana, Gülen Gözler’de dört kız evladın ton ton annesi Nezaket Hanım, Neşeli Günler’de yapımı konusunda sürekli eşiyle tartışan turşucu anne Saadet Hanım ile milyonların gönlünü fethetmeyi başardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.