DOLAR 32,5061
EURO 34,8465
ALTIN 2474,752
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Le Creuset renklerinin en yenisi; Duman

    Le Creuset renklerinin en yenisi; Duman
    12.05.2017
    A+
    A-

    Yarattığı birbirinden özel tasarımların yanı sıra sahip olduğu farklı renklerle ön plana çıkan Le Creuset şimdi de Duman rengi ile mutfaklarımıza girmeye hazırlanıyor.

    ‘Benim için kullandığım mutfak gereçlerinin tasarımı kadar rengi de önemli’ diyorsanız Le Creuset hemen radarınıza takılacaktır. 90 yılı aşkın tecrübeye sahip marka ürün geliştirirken tasarıma ve kaliteye gösterdiği titizliği ürünlerinin renklerine de taşıyor. Bu çerçevede her yıl tüm trendleri takip eden Le Creuset birbirinden özel renkleri koleksiyonlarına uyguluyor.

    Le Creuset’in mutfaklarımıza ve sofralarımıza kazandırdığı son rengi; Duman
    Yeni renk duman siyahla beyaz arasında yakaladığı nötr özelliği ile sade ama zarif bir ambiyans sunuyor. Dengeleyici özelliğe sahip bu sakin renk tonu ile mutfağınızda minimalist bir ortam yaratmanız mümkün. Ya da dumanı nötr duruşu ile diğer renkteki Le Creuset ürünlerinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

    Döküm demir pişirme gereçleri ve ‘stoneware’ ürünlerin yanı sıra çeşitli mutfak gereçleri ve aksesuarlarında da görebileceğiniz yeni renk duman ürünler her Le Creuset tasarımında olduğu gibi üstün kalite standartlarında ve zanaatkar yaklaşımla hayata geçiriliyor.
    Yeni renk duman ürünleri keşfetmek için Le Creuset Nişantaşı City’s ve Ataşehir Palladium mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.