DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEGOLAND Discovery Centre’a yıllık üye ol, 12 ay sınırsız eğlenceye doy

    LEGOLAND Discovery Centre’a yıllık üye ol, 12 ay sınırsız eğlenceye doy
    11.07.2018
    A+
    A-

    3-10 yaş arası çocukların aileleriyle birlikte keyifle vakit geçirdikleri, içerisinde bulunan temalı oyun ve eğlence alanlarıyla birbirinden yaratıcı aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Temmuz ayı kampanyası ile yıllık üyeliklerde kaçırılmayacak indirim avantajı sunuyor. Bu ay içerisinde alınan, bir yetişkin ve bir çocuğu kapsayan 12 aylık üyelik 283 TL yerine 175 TL olacak!

    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Temmuz ayında alınacak 1 yıllık sınırsız eğlence sunan üyelikler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Şimdi, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul gişesinden, web sitesinden veya biletix.com.tr üzerinden temin edebileceğiniz 1 yetişkin ve 1 çocuğun dahil olduğu yıllık üyelikler, 283 TL yerine 175 TL’lik fiyat avantajına sahip.

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, yaklaşık 3 milyon LEGO® parçasından oluşuyor ve merkez içerisinde LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, LEGO® temalı filmlerin gösteriminin yapıldığı 4D sinema, Doğum Günü odası, temalı oyun ve eğlence alanları ve LEGO® parçalarından yapılmış dünyanın en önemli yapılarının olduğu MINILAND alanı bulunuyor.

    Yıllık üyelik alanları 12 ay boyunca sınırsız oyunun yanı sıra, SEA LIFE İstanbul biletlerinde ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul mağazasındaki LEGO® setlerinde %10 indirim avantajı ve çok daha fazlası bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.