DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Legrand enerji verimliliği sağlayan çözümleriyle dikkat çekiyor

    Legrand enerji verimliliği sağlayan çözümleriyle dikkat çekiyor

    Sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Legrand, Netatmo markasının geliştirdiği yenilikçi akıllı radyatör vanaları ile enerji tasarrufuna destek oluyor. Evinizin sıcaklığını ister yatağınızdan isterseniz dünyanın diğer ucundan değiştirerek evinizin enerji yönetimini kontrol altına alabilir, enerji tüketiminizi en aza indirebilirsiniz. 

    Çevreyi ve doğal kaynakları koruma gerekliliğinin farkında olan Legrand, yaşam alanları için çevreye duyarlı yüksek teknolojide çözümler sunuyor.

    Netatmo, kullanışlı, güvenilir ve erişebilir ürünler ile evinizdeki zamanınızı daha kaliteli geçirmenizi ve günlük hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Netatmo, akıllı radyatör vanaları ile merkezi ısıtma sistemli evinizin sıcaklık kontrolünü yaparak evinizin ekonomisine katkı sağlarken aynı zamanda enerji tüketiminizi azaltarak çevreyi koruyor. Oda sıcaklığını gerçek zamanlı analiz ederek güneş ışığı seviyesine ve oda kullanımına göre ısıtmayı ayarlıyor. Daha fazla enerji tasarrufu için Açık Pencere Algılama özelliği ile eğer bir açık pencere farkedilirse radyatör otomatik olarak kapanıyor. Bu sayede Netatmo, kullanıcısına maksimum hassasiyet ve enerji tasarrufu sağlıyor.

    Netatmo Enerji uygulaması ile geçmişe dönük verilerinize ulaşarak enerji tüketiminizi gözlemleyebiliyor aynı zamanda Apple HomeKit, Alexa ve Google Asistan sayesinde sıcaklığı sesinizle kontrol edebiliyorsunuz. Netatmo ile dışardaki hava sizi etkilemeden evinizde her zaman doğru sıcaklığı, konforlu ve ekonomik bir şekilde koruyun.

    Legrand, enerji verimliliği çözümleri ile çevreyi ve doğal kaynakları koruyor

    Enerji tasarrufunda dünyanın en önemli kuruluşlarından biri olan Legrand, bunu başarmak için toplam enerji tüketimini azaltmayı taahhüt ediyor. Tüm iştirakler ve tüm endüstriyel, lojistik ve ticari alanlar bu sürekli iyileştirme girişimi ile ilgileniyor. Her üretim merkezinde ilerleme alanları belirlenerek daha az tüketim için eylem planları uygulanıyor. Öte yandan Legrand, tüm fabrikalarında çevrenin ve doğal kaynakların korunmasında büyük önem taşıyan alternatif yakıt ve hammaddeleri kullanarak enerji tasarrufuna katkı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.