DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Legrand’ın vazgeçilmez eseri Raventi™ Selection yazlık evlerde

    Legrand’ın vazgeçilmez eseri Raventi™ Selection yazlık evlerde

    Yazlık evlerdeki hummalı renovasyon çalışmalarından anlaşıldığı üzere, evlerin dışı kadar iç dekorasyonu da yenilenme sürecinin en yakın tanıkları. Yazlık evlerinizdeki değişikliğin imzası olacak Legrand, Raventi™ Selection anahtar-priz serisi, yaşam alanlarında estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlayarak evlerinizin yıllara meydan okumasını sağlıyor.

     Evlerin renovasyon çalışmaları, genellikle dış cephelerde oluşan hasarların tadilatlarıyla başlıyor. İş iç kısma geldiğin de ise dekorasyonun boyutu değişiyor, işin içine estetik ve uyum kavramları giriyor.

    Bu farkındalıkla Legrand tasarımının ve teknolojisinin modern eseri olarak karşımıza çıkan Raventi™ Selection anahtar-priz serisi, yaşam alanlarında estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor. Raventi™ Selection anahtar-priz serisi ile Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşelerini ipeksi bir yüzeyle buluşturan Raventi™ Selection, evinizde yeni bir atmosfer yaratmanıza olanak tanıyor.

    Estetik ve uyum bir arada

    Raventi™ Selection anahtar-priz serisi birbirinden farklı renk seçenekleri, gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılıyor. Yer tasarrufu sağlayan mekanizma ve geniş açılan güçlü tırnaklarıyla pürüzlü yüzeylerde dahi duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide sistemiyle büyük beğeni topluyor.

     Modern mimari ve çağdaş yaşamın en iyi yansıması Raventi™ Selection tüm zevklere hitap eden renkleri ve estetik görünümüyle evinizin havasını baştan aşağı değiştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.