DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s kadınların kolektif gücünü “I Shape My World” kampanyasıyla onurlandırmaya devam ediyor

    Levi’s kadınların kolektif gücünü “I Shape My World” kampanyasıyla onurlandırmaya devam ediyor
    15.11.2019
    A+
    A-

    Global “I Shape My World” kampanyasını Türkiye’ye milli sporcumuz Şahika Ercümen ile taşıyan Levi’s®, imkanları sınırlı ancak son derece yetenekli kadınları üretime kazandırmayı hedefleyen Turquoise Tassel girişimi iş birliği ile projesini sürdürüyor. İş birliği kapsamında tasarlanan ve Levi’s® Tailor Shop’larda yer alacak sınırlı sayıdaki ürünler 13 Kasım Çarşamba günü Levi’s® Showroom’da gerçekleşen etkinlikle tanıtıldı.

    Levi’s®’ın dünyamızı ileriye taşıyan muhteşem kadınları kutlayan, global “I Shape My World” (Dünyama Ben Yön Veriyorum) kampanyasının Türkiye’den temsilcisi, ülkemizi serbest dalış alanında global spor platformlarında en iyi şekilde temsil eden milli sporcumuz Şahika Ercümen olmuştu.

    Kadınların gücünü yüceltmeye adanan “I Shape My World” kampanyası kapsamında Levi’s®, bu sefer de çeşitli nedenlerle evlerinin dışında çalışamayan, imkanları sınırlı ancak son derece yetenekli kadınlara istihdam sağlayan bir girişim olan Turquoise Tassel ile bir iş birliği gerçekleştiriyor. Geleneksel nakışları modern bir şekilde yorumlayan Turquoise Tassel’ın tasarımları Levi’s®’ın odak noktasında olan sürdürülebilirliğe de gönderme yaparak artık kumaş parçaları da kullanılarak üretildi. Yetenekli kadınların elinden çıkan örgü ve nakışlarla, sınırlı sayıda üretilen parçalar tüm Levi’s® Tailor Shop’larda jean, trucker ceket gibi ürünlere uygulanabilecek.

    Etkinlikte aynı zamanda kendi dünyasına yön veren başarılı kadınların konuk edildiği bir panel gerçekleşti. Ekim ayında Gilindire Mağarası’ndaki dalışıyla Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na giren Şahika Ercümen ve Turquoise Tassel’ın kurucusu Naz Kurtoğlu Şen’nin konuşmacı olarak katıldığı panelin moderatörlüğünü ise Doğuş Yayın Grubu Dergiler Dijital Projeler Müdürü Bediz Yıldırım üstlendi.

    I Shape My World Hakkında:

    Levi’s®, bu kampanyayla kadınların güçlenmesini ve değişime ilham verme kararlılığını kutluyor. Kampanya, global bir hareket başlatmak ya da kendi çevrelerinde küçük bir şeyi değiştirmek olsun kendi dünyalarında doğru olmadığını düşündükleri sorunları çözmek için aktif çaba gösteren kadınların hikayelerini anlatıyor. 2019 “I Shape My World” kampanyasına Türkiye, Hindistan, Meksika, Rusya, Tayland, ABD ve daha fazla ülkeden 40’ın üzerinde kadın katılıyor. Toplumdaki kadın kalıplarıyla mücadele etmekten gerçek anlamda inandıkları bir amacı savunmaya kadar çeşitli aksiyonlar alan bazı kadınlar ve dünyalarını nasıl şekillendirdikleri konu alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.