DOLAR 32,3211
EURO 34,7131
ALTIN 2410,572
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lezita, en beğenilen ürünlerini Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda tanıttı

    Lezita, en beğenilen ürünlerini Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda tanıttı
    12.04.2018
    A+
    A-

    Piliç eti pazarının en büyük markalarından Lezita, geniş ürün yelpazesini ve en yeni ürünlerini, 11-12 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor 2018 Konferansı ve Fuarı’nde tanıttı. Sektörün lider firmalarına onuncu kez ev sahipliği yapan fuarda oluşturduğu stantta ürünlerini sergileyen Lezita, fuarın dış alanında da döner tadımı gerçekleştirerek üç binden fazla kişiyi ağırladı.

    Abalıoğlu Grubu’nun piliç eti sektörüne pek çok yenilik getiren markası Lezita, Haliç Kongre Merkezi’ndeki standında taze ve dondurulmuş piliç etinden şarküteri ve köfte ürünlerine, modern kaplamalı ürünlerden döner gibi geleneksel ürünlere kadar zengin koleksiyonunu fuar katılımcıları ile buluşturdu.

    Lezita’nın yeni gurme lezzetler serisindeki Piliç Tandır, Piliç Ciğer Kavurma, Piliç Kasap Sucuk ve Özel Soslu Piliç Döner de Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda tanıtılırken katılımcılar bu ürün grubunun inovatif detaylarını da Lezita uzmanlarından öğrendi.

    Lezita, sektör profesyonellerinin bir araya geldiği fuarın dış alanında ise katılımcılar için döner tadımı etkinlikleri de gerçekleştirdi. Üç binden fazla fuar ziyaretçisi, Lezita’nın stant ve döner tadım alanını ziyaret etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.