DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lezzet Ustası Ayşe Tüter ve Ünlü Yazar Hikmet Anıl Öztekin Van AVM’de

    Lezzet Ustası Ayşe Tüter ve Ünlü Yazar Hikmet Anıl Öztekin Van AVM’de
    08.06.2017
    A+
    A-

    Van AVM, Ramazan ayında lezzet ustası Ayşe Tüter ve son kitabı “Fesleğen” ile çok satanlar listesine girmeyi başaran yazar Hikmet Anıl Öztekin’i konuk etmeye hazırlanıyor.

    Sadece Van’ın değil, bölgenin en önemli alışveriş ve buluşma mekanı Van AVM, Ramazan ayında da önemli etkinliklere imza atıyor. Van AVM, Ramazan ayında ünlü iki ismi ağırlamaya hazırlanıyor.

    Ünlü lezzet ustası Ayşe Tüter, Ramazan Ayı’nda mutfakta hünerlerini sergilemek isteyen ziyaretçiler için Ramazan’a özel leziz ve pratik yemek tarifleri paylaşacak. Televizyonların sevilen lezzet ustası Ayşe Tüter yemek yapmanın püf noktalarını ve yemek sırlarını da anlatacak. Ünlü lezzet ustası Ayşe Tüter ile Ramazan Lezzetleri etkinliği 11 Haziran Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.

    Hikmet Anıl Öztekin kitaplarını imzalayacak

    “Elif Gibi Sevmek”, “Elif Gibi Sevmek 2”, “Eyvallah” ve “Fesleğen” kitaplarının ünlü yazarı Hikmet Anıl Öztekin ile Ramazan’a özel şiir dinletisi ve söyleşi gerçekleştirilecek. Geniş bir okur kitlesine sahip ünlü yazar, 18 Haziran Pazar günü saat 15.00’teki söyleşi sonrasında hayranlarına imza dağıtacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.