DOLAR 32,4907
EURO 34,7545
ALTIN 2475,19
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG Electronics, U.S. EPA tarafından 2022 Enegry Star Ortağı olarak seçildi

    LG Electronics, U.S. EPA tarafından 2022 Enegry Star Ortağı olarak seçildi
    06.05.2022
    A+
    A-

     

    U.S. EPA, LG’nin Çevresel Sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerini onurlandırdı. LG ayrıca, EPA’nın Gelişen Teknoloji Ödülünü de kazandı. 

     

    LG Electronics, ABD Çevre Koruma Ajansı (EPA) tarafından 2022 ENERGY STAR® Yılın Sürdürülen Mükemmellik Ortağı seçildi. LG’nin 2012’den bu yana dokuz kez layık görüldüğü bu prestijli onur, şirketin ENERGY STAR sertifikalı ürünler yoluyla çevreyi korumaya yönelik örnek teşkil eden aksiyonlarının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

     

    LG, Yılın İş Ortağı Ödülüne ek olarak, LG, 43 buzdolabı ve dondurucu modeli ile EPA ENERGY STAR Gelişen Teknoloji Ödülü’nü aldı. LG’nin ödül alan ürünleri, gelişmiş uyarlanabilir kompresörlere sahip olmasının yanı sıra, çok düşük küresel ısınma potansiyeline (GWP) sahip bir soğutucu olan R-600a’yı kullanıyor. Bu buzdolapları uyarlanabilir moddayken, kompresörün sabit hız modunda olduğu duruma kıyasla, minimum standarttan en az yüzde 25 daha iyi performans gösteriyor. Ödüllü ürünler ayrıca, düşük GWP’li (15’in altında) soğutucu ve köpük içeriyor. LG’nin buzdolabı serilerinde bulunan Inverter Linear Compressor™*, LG’nin geleneksel modellerine kıyasla yiyecekleri daha uzun süre taze tutuyor ve daha gürültüsüz çalışıyor.

     

    ENERGY STAR programı, her yıl üstün enerji başarılarıyla çevrenin korunmasına olağanüstü katkılarda bulunan şirketleri ödüllendiriyor. ENERGY STAR ödül sahipleri, enerji verimli ürünlerin, evlerin, binaların, hizmetlerin ve stratejilerin üretimi, satışı ve benimsenmesinde sektörlerine öncülük ediyor. Bu çabalar, iklim kriziyle mücadele ve halk sağlığını korumak için önem taşıyor.

     

    LG, Sıfır Negatif Çevresel Etki girişimi kapsamında, çevre üzerinde olumlu bir etki yaratan daha fazla üretim tesisi kurmayı planlıyor. LG, şirketin karbon nötrlüğü ve döngüsel ekonomi konusundaki geniş hedeflerine ulaşmasını sağlamak için 2030 yılına kadar üretim sürecine 600.000 tona kadar geri dönüştürülmüş plastik ekleyerek petrokimya bazlı plastik kullanımını azaltma ve elektronik atıkların geri kazanımını neredeyse ikiye katlayarak 8 milyon tona çıkartma niyetini açıkladı.

     

    EPA Yöneticisi Michael S. Regan’a göre LG, daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için ne gerektiğini gösteriyor. Regan, “LG, temiz bir enerji ekonomisini desteklemek için harekete geçmenin sadece çevre için değil, aynı zamanda iş dünyası ve müşteriler için de iyi olabileceğini bir kez daha gösteriyor. İklim kriziyle mücadele için hepimizin birlikte çalışmasının gerekeceğini biliyoruz” dedi.

     

     

     

     

    * LG modeli GBB530NSCXE (LG Inverter Lineer Kompresör) ve GBB530NSQWB (LG geleneksel pistonlu kompresör) arasındaki enerji tüketimini karşılaştırarak VDE tarafından test edilmiştir. ISO 15502 standardına dayalı enerji tüketimi testi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.