DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG enerji ve su tasarruflu ürünleriyle daha iyi bir gelecek sağlıyor

    LG enerji ve su tasarruflu ürünleriyle daha iyi bir gelecek sağlıyor

    Inovasyonun merkezine çevre bilincini koyan LG, daha güzel yarınlar için son teknolojik, enerji ve su tasarrufu sağlayan ürünler tasarlıyor.

    LG Electronics, ‘evimiz’ olarak adlandırdığımız gezegenimizin yarınları için çalışıyor, dünyanın içerisinde bulunduğu enerji ve su sıkıntısına karşı, enerji ve su kaynaklarını korumaya katkı sağlayacak, daha az tüketen ürünler geliştirmeye devam ediyor. Uzun süredir sürdürülebilir iş uygulamalarının destekçisi olan LG, ürettiği ürünlerle tüketicilerinin de dünyanın sürdürülebilirliğine destek olmasını sağlıyor.

    Daha İyi Bir Gelecek İçin Sertifikalı Ürünler

    LG’nin en yeni ev aletleri, gezegenimizde büyük bir ayak izi bırakmadan müşterilerin ev işlerini daha rahat bir şekilde yapmalarını sağlıyor. LG’nin yenilikçi ürünlerinin çoğu, Carbon Trust Ayak İzi Etiketi ve Su Ayak İzi Sertifikası alarak şirketin çevresel etkisi düşük ürünler yaratma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

    Bir ürünün karbon veya su ayak izi, üretilen sera gazı emisyonlarının veya bir ürünün yaşam döngüsü boyunca, üretim, dağıtım ve kullanım dahil olmak üzere kullanılan suyun toplamı olarak adlandırılıyor.

    Temiz Ev, Temiz Dünya

    LG, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılama ve sürdürülebilirliği teşvik etme konusundaki kararlılığını gösteren çevre dostu giysi bakım çözümleri sunmaya devam ediyor. LG’nin Eco Hybrid kurutucularla donatılmış Çift İnvertörlü Isı Pompası, Karbon Ayak İzi Sertifikası alırken, Carbon Trust Su Ayak İzi Sertifikası sahibi LG Styler ise, kullanıcıların giysilerini hiçbir zararlı kimyasal kullanmadan, sadece doğal buhar kullanarak yenileyebiliyor.

    LG PuriCare hava temizleyicileri ve CordZero A9 elektrikli süpürgeleri de, LG ürünlerinin karbon ayak izini azaltmak için attığı adımların bir kanıtı niteliğinde. Bu ürünler de LG’nin sürdürülebilirlik taahhüdünü kanıtlayan Karbona Karşı Güvenli Ayak İzi Etiketini taşıyor. LG’nin tertemiz ve hijyenik bulaşıklar sunan gelişmiş LG QuadWash ™ Steam bulaşık makineleri bile Carbon Trust Sertifikasyonuna sahip.

    Dünya Çapında Değişimi Artırmak İçin Adımlar Atılıyor

    Güvenilir küresel kuruluşlar tarafından sertifikalandırılmış geniş bir ürün yelpazesi sunan LG, önümüzdeki 2030 yılın başından itibaren, tüm faaliyetlerinden net sıfır karbon emisyonu elde etmek için “Zero Carbon 2030” projesine kendini adadı.

    Çevreye duyarlı ev aletleri ve iş stratejisi ile LG, sadece Dünya Çevre Günü’nde değil, her gün hem yerel hem de küresel düzeyde olumlu bir fark yaratmaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.