DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG, serinleterek kazandırıyor

    LG, serinleterek kazandırıyor

    LG UVNano özellikli klima alanlar, 1000 TL’ye varan Sodexo FlexoGift Hediye Kodu kazanıyor. 

     

    LG Electronics (LG), 04 – 22 Ağustos 2022 tarihleri arasında, LG UVNano serisi UV Sirius (DC09RTH, DC12RTH, DC18RH, DC24RH) ve UV Artcool (AC12BH, AC18BH) klima alan tüketicilere 1.000 TL’ye⃰ varan Sodexo Flexogift hediye kodu armağan ediyor. Tüketiciler, Sodexo Flexogift hediye kodları ile gıdadan giyime, teknolojiden e-ticarete bir çok farklı satış noktasında alışveriş yapabiliyorlar.

     

    Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin, 4- 22 Ağustos tarihleri arasında satın aldıkları ürünün kurulumunu fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine yaptırmaları ve 22 Eylül 2022 tarihine kadar www.lgkampanya. com adresindeki LG UVNano Split Klima Sodexo FlexoGift Kampanyası kampanya katılım formunu doldurmaları gerekiyor.

     

    LG UVNano Klimalarla Hijyenik Hava

    LG UVNano serisinde bulunan LG UV Sirius ve LG UV Artcool klimalar, 4 aşamalı filtre sistemiyle her zamankinden daha temiz ve ferah hava sunuyor. LG UV Sirius ve LG UV Artcool’un otomatik temizleme özelliği fandaki bakteri ve küfleri yakalayabiliyor. Klimaya giren hava ve klima fanı, LG’nin UVNano teknolojisi ile temizleniyor böylelikle daha temiz ve hijyenik hava sağlanıyor. Iyonizer özelliği ise, zararlı partikülleri yüksek oranda filtreliyor ve kokuları gideriyor. Böylelikle, %99.99 oranında sterilize edilmiş bir hava elde ediliyor. LG UVNano klimaların bu özelliği Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanmış durumda.

    LG ThinQ uygulaması sayesinde uzaktan da kontrol edilebilen LG UV Sirius ve LG UV Artcool sahipleri, evde olmadıkları sırada bile klimalarını çalıştırıp kapatabiliyorlar. Ayrıca, uygulama üzerinden enerji tüketim durumunu izleyebiliyorlar.

    10 yıl garantili Dual Inverter Komprasörü ile hızlı soğuma / ısınma da sağlayan klimalar, klasik komprasöre sahip klimalara oranla enerji tüketimini yüzde 70 oranında azaltıyor.

    ⃰ Kampanyada cihaz kapasitesine göre 9K-12K Btu cihazlar(DC09RTH, DC12RTH, AC12BH) için 500TL değerinde, 18K-24K Btu cihazlar(DC18RH, DC24RH, AC18BH) için 1.000TL değerinde hediye çeki verilecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.