DOLAR 32,548
EURO 34,875
ALTIN 2425,92
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG’den annelere çamaşır makinesinin en hijyeniğini kazanma şansı

    LG’den annelere çamaşır makinesinin en hijyeniğini kazanma şansı
    13.11.2020
    A+
    A-

    Anneler her zaman her şeyin en iyisini bilir. En içinden çıkılmaz anlarda çözüm annelerin sunduğu önerilerde saklıdır. Annelerin en iyisini bildiği gerçeğinden yola çıkan LG, tavsiyeleri ile yol gösteren annelere, LG Buharlı Çamaşır Makinesi kazanma şansı sunarak teşekkür ediyor.

    29 Kasım’a kadar LG tarafından düzenlenen “Annem Bilir” yarışmasına katılarak bildiği her hangi bir püf noktayı paylaşanlar, LG’nin enfeksiyonlara neden olan bakterileri ve alerjik reaksiyonlara neden olan ev akarlarını yüzde 99,9’a varan oranda yok eden “Buhar” özellikli çamaşır makinelerinden birini kazanma şansı yakalıyor.

    Ayrıca, seçili LG beyaz eşyalar yarışma dönemi boyunca LG Brandshop, Teknosa ve MediaMarkt’larda 300 TL indirimle satışa sunuluyor.

    LG Electronics (LG), Instagram üzerinden düzenlediği “Annem Bilir” yarışması ile, günlük hayatı daha pratik hale getiren her hangi bir bilgiyi paylaşanlara LG’nin buhar teknolojisine sahip çamaşır makinelerinden birini hediye ediyor. 29 Kasım’a kadar devam edecek yarışmaya katılmak isteyenlerin öncelikle @lgturkiye Instagram hesabını takip edip ilgili yarışma duyurusu paylaşımının altına yorum bırakmaları, daha sonra, kendi sayfalarında yararlı buldukları pratik bilgiyi bir video ya da fotoğraf eşliğinde #annembilir ve #lgipuclari etiketi ile paylaşmaları, bu paylaşımlarına da @lgturkiye ve minimum 3 arkadaşlarını etiketlemeleri gerekiyor.

    Kampanyalı Sağlıklı Yaşam Seçenekleri: LG Beyaz Eşyalarda 300 TL İndirim

    Yarışma süresi boyunca, indirim kampanyası da uygulayan LG, LG Brandshop, Teknosa ve MediaMarkt’ta satılan, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolaplarının da dahil olduğu seçili model LG markalı beyaz eşyalarda 300 TL indirim uyguluyor.

    LG Buhar (Steam™) özellikli çamaşır makineleri, enfeksiyonlara neden olan bakterileri ve alerjik reaksiyonlara neden olan ev akarlarını yüzde 99,9’a varan oranda yok ediyor. LG’nin buhar teknolojisine sahip çamaşır makineleri bu özelliği ile tüketicileri hem alerjilerden, hem de dönemsel enfeksiyonlardan koruyor, sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlıyor. LG buhar özellikli çamaşır makineleri, bu üstün özelliği nedeniyle, özellikle çocuğu olan, kalabalık yerlerde çalışan ve kendisini dönemsel enfeksiyonların yanı sıra pandemiden mümkün olduğunca korunmaya çalışan tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

    LG QuadWash teknolojisine sahip bulaşık makineleri ise, Multi-Motion püskürtme kolları ve yüksek basınçlı jetler sayesinde en zorlu bulaşıkları bile ilk seferde tertemiz yapıyor. İki yerine dört püskürtme koluna sahip LG QuadWash teknolojili çamaşır makineleri, püskürtme kollarının dönme sırasında ileri ve geri hareket etmesiyle (Multi-Motion) rafların en köşesindeki bulaşıkları bile mükemmel şekilde temizliyor.

    LG’nin tüketiciler tarafından büyük ilgi gören NatureFresh Buzdolapları, yiyecekleri klasik buzdolaplarına oranla 7 güne kadar uzayan bir süre için ilk günkü canlılığında, sağlamlığında, tazeliğinde ve tadında tutuyor. LG İnverter Lineer Kompresör sayesinde sıcaklık dalgalanmalarını ±0,5℃ aralığında tutan buzdolabı, DoorCooling+™ teknolojisiyle yiyeceklerin tadının ve görüntüsünün korunmasına yardımcı oluyor. LG DoorCooling+™ özelliği, geleneksel soğutma sistemlerinden yüzde 35 daha hızlı bir şekilde cihazın iç sıcaklığını daha eşit hale getiriyor ve soğutuyor. İç kısım ile bölmenin kapı tarafı arasındaki sıcaklık farkını önemli ölçüde azaltıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.