DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG’nin “Eve Gel” meydan okuması ev ve ailenin önemini yeniden tanımlıyor

    LG’nin “Eve Gel” meydan okuması ev ve ailenin önemini yeniden tanımlıyor
    02.09.2020
    A+
    A-

    #LGComeHomeChallenge Kampanyası herkesi sağlıklı ev çözümlerinin bir parçası haline getiriyor.

    Pandemi sırasında yeterli konut veya barınma imkanı olmayan aileler için evlerinde kalmak imkansız hale geldi. Bu nedenle LG Electronics (LG), kendini dünya genelinde aileler için konutlar inşa etmeye ve iyileştirmeye adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Habitat for Humanity’nin Kore şubesiyle ortaklık yapıyor.

    Mutlu bir ailenin LG’nin gelişmiş ev aletleriyle daha iyi hale getirilmiş hayatını anlatan bir videosuyla başlan dijital kampanya, tüketicileri, evin onlar için ne anlama geldiğini gösteren kısa videolar oluşturmaya ve #LGComeHomeChallenge etiketi altında paylaşmaya davet ediyor. Videoların, katılımcıların hayatlarından, ev ve ailenin onlar için ne anlama geldiğini en iyi tanımlayan birlikte yemek yemek, birlikte oynamak, birlikte gülmek veya sadece hayattan zevk almak gibi sahneleri göstermesi gerekiyor. Kampanya için oluşturulan özel bir AR Instagram filtresi de, her yüklemeye daha fazla kişiselleştirme imkanı katıyor.

    LG kampanya kapsamında, yeni inşa edilen evlere ev aleti alımı için Habitat for Humanity Korea’ya 300.000 USD bağış yapacak. Cihazlar, muhtaç aileler için güvenli sığınaklar yaratmak amacıyla Hindistan, Kenya ve Vietnam’da inşa edilen yeni evlere kurulacak.

    LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi Başkanı Dan Song, “LG her zaman hayatı daha iyi hale getirmenin yollarını arıyor. Habitat for Humanity’nin iyi çalışmasını desteklemekten ve sağlıklı ev çözümlerimizle yardım ettikleri ailelerin refahını korumaktan onur duyuyoruz. Kampanyamız, insanların güvenli ve sağlıklı bir ev hediyesinden yararlanmasının gerçek bir yolunu temsil ediyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.