DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Liderler DNA’nın etkinliğinde bir araya geldi

    Liderler DNA’nın etkinliğinde bir araya geldi
    24.03.2023
    A+
    A-

    Alkaş Grup’un dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu DNA (Digital Network Alkaş) tarafından organize edilen “Afet Sonrası Lider Zihni” etkinliği 22 Mart 2023 tarihinde HAN Spaces Piyalepaşa’da gerçekleştirildi.

    DNA platformuna özel kapalı grup olarak gerçekleştirilen ve liderlerin katıldığı yılın ilk etkinliğinde, London School of Mind Kurucusu Uzman Dr. Kerem Dündar Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından liderlerin yol haritası, çalışanlarıyla olan ilişkilerin yönetilmesi gibi konuları masaya yatırdı. Uzman Dr. Kerem Dündar’ın liderler için hazırladığı interaktif sunum katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

    Etkinliğe TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem,  Caffè Nero Türkiye CEO’su Ahmet Yanıkoğlu, Pegasus Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet T. Nane, Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, Vispera CEO’su Prof. Dr. Aytül Erçil, Fütürist ve Girişimci Alphan Manas ve Polat Holding CEO’su Kaan Yücel ve Inveon Kurucu Ortağı ve CEO’su Yomi Kastro gibi perakendeden gayrimenkule enerjiden finansa farklı sektörlerden yönetim kurulu başkanları, CEO’lar ve firma sahipleri katılım sağladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.