DOLAR 32,3105
EURO 34,6504
ALTIN 2407,135
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LIERAC’dan göz çevresi için hedefe yönelik özel bakım serisi: DIOPTI

    LIERAC’dan göz çevresi için hedefe yönelik özel bakım serisi: DIOPTI
    09.10.2017
    A+
    A-

    Lierac Laboratuvarları tarafından ileri düzey göz çevresi estetik tekniklerinden ilham alınarak geliştirilen DIOPTI serisi, bütün göz çevresi problemleri için spesifik bakım sağlıyor.

    Göz çevresindeki kırışıklıklar, yorgunluk belirtileri, şişlik ve koyu halkalar bir çoğumuz için kaçınılmaz cilt problemleri arasında yer alıyor. Lierac Laboratuvarları tarafından geliştirilen yeni DIOPTI serisi cildimiz için 21. yüzyılın en büyük problemi haline gelen mavi ışığa karşı çözüm sunuyor. Mavi ışık, gün boyu iç içe olduğumuz ekranlardan yayılan gerçek bir çevre kirliliği kaynağı… Cildimizde bulunan ve mavi ışığı absorbe eden opsinler, aşırı mavi ışığa maruz kaldığında görevini yapamaz hale geliyor ve bu da kırışıklık, şişlik, koyu halkalar, ve yorgun görünüm gibi göz çevresi estetik bozukluklarına sebep oluyor. Bu gerçekten yola çıkan Lierac, geliştirdiği yeni DIOPTI serisi içeriğinde bulunan mavi ışık karşıtı peptidler sayesinde cildimizdeki opsinleri koruyor ve mavi ışık nedeniyle oluşan hücre hasarını önlüyor.

    Seri içinde yer alan DIOPTIRIDE WRINKLE CORRECTION FILLING CREAM, göz çevresinde oluşan 3 tip kırışıklığı tedavi ediyor. içeriğinde bulunan çift hyalüronik asit nemsizlik nedeniyle oluşan kırışıklıklarla, botilinum benzeri hekzapeptid mimik kullanımı nedeniyle oluşan kırışıklıklarla, aslan pençesi – kırk kilit otu ise derinleşmiş kırışıklıklarla mücadele ediyor. (Derin kırışıklıklarda %97 azalma)

    Yorgunluk belirtilerine karşı spesifik bakım sağlayan DIOPTIFATIGUE CORRECTION RE-ENERGIZING GEL-CREAM içeriğindeki çift hyalüronik asit ile göz çevresindeki kırışıklıkları hedef alırken, saf kafein göz şişliklerine yönelik, C vitamini ise göz altındaki koyu halkalara yönelik bakım sağlıyor. (Yorgun görünümde %82 azalma)

    Göz altı şişliklerine karşı etkili, hedefe yönelik bakım sunan DIOPTIPOCHE PUFFINESS CORRECTION SMOOTHING GEL 3 tip göz şişkinliğine odaklanıyor. İçeriğinde bulunan ve drenaj etkisi yaratan yabani zencefil ekstresi su kaybı nedeniyle oluşan şişlikleri hedef alırken, lipolitik peptid yağ birikimi nedeniyle oluşan şişliklere karşı, yabani böğürtlen ekstresi ise sıkılık kaybı nedeniyle oluşan şişliklere karşı üstün bakım sağlıyor. (Derin kırışıklıklarda %11 azalma)

    Seri içinde koyu halkaları hedef alan DIOPTICERNE DARK CIRCLE CORRECTION BRIGHTENING FLUID ise içeriğindeki dağ tütünü sayesinde mavi koyu halkalara karşı bakım sağlarken, C vitamini kahverengi koyu halkalarla, hyalüronik asit içeren yenileyici tripeptid ise çukurlaşmış koyu halkaları tedavi ediyor. (Göz çevresindeki koyu halkalarda %94 azalma)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.