DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac’dan yeni nesil premium cilt bakımı

    Lierac’dan yeni nesil premium cilt bakımı
    06.11.2017
    A+
    A-

    Lierac Laboratuvarları tarafından kök hücreleri yenileyici teknolojiden ilham alarak özel olarak geliştirilen PREMIUM serisi yaşlanmanın tüm belirtilerine karşı etkili bakım sunuyor

    Derin kırışıklıklar, yoğunluk kaybı, sarkma, koyu lekeler, belirgin gözenekler ve düzensiz cilt yapısı… Tümü yaş ile birlikte kök hücrelerimizde meydana gelen bozuklukların gözle görülür etkileri arasında. Bu gerçekten yola çıkan Lierac geliştirdiği PREMIUM serisi ile en üst düzeyde yenilenme için kök hücrelerin kaynağında kontrol sağlıyor. Lierac’ın Hibridizasyon Kozmetik anlayışı ile geliştirilen Premium Hücresel Kompleks bu özel seri içerisinde patent başvurusu yapılan hyalüronik asit ile buluşuyor.

    Premium serisi içeriğinde bulunan ve ölümsüzlük proteini olarak bilinen Foxo benzeri yapı ve etki gösteren Hekzapeptid FX, kök hücreleri kontrol ederek eşsiz hücre yenilenmesi sağlıyor. Bu özel serinin formülünde yer alan Terpenoit ise DNA koruması ve onarımı gerçekleştiriyor. İçerikteki siyah çiçek ekstreleri antioksidan, nemlendirici, besleyici etkileri ile cildin korunmasını ve rahatlığını sağlarken hyalüronik asit ise pürüzsüzleştirici ve dolgunlaştırıcı etki gösteriyor.

    Klinik Olarak Kanıtlanmış Etkinlik

    • Doldurulmuş kırışıklıklar : + %35
    • Daha sıkı cilt : + %30
    • Koyu halkalarda azalma : + %28
    • Gözeneklerde azalma : + %21
    • Cilt dokusunda düzelme : + %35

    Premium serisinin temel bakım ritüeli içerisinde normal ve karma ciltler için hafif dokulu, global yaşlanma karşıtı kremi The Silky Cream, kuru ciltler için yoğun dokulu, global yaşlanma karşıtı The Voluptuous Cream ve seriye yeni eklenen, tüm yaşlanma belirtilerine karşı etkili ve tüm cilt tipleri için uygun göz kremi yer alıyor. Destekleyici bakım içerisinde ise tüm yaşlanma belirtilerine karşı etkili bakım yağı ELIXIR ve yeniden yapılandırıcı serum bulunmakta. Serinin tamamlayıcı bakım elemanı ise anında gençlik etkisi sunan global yaşlanma karşıtı maske.

    Premium Silky Cream (Normal ve karma ciltler için)

    Premium Silk Cream, içeriğindeki Premium Hücresel Kompleksi ve hyalüronik asit sayesinde derin kırışıklıklar ve elastikiyet kaybını ortadan kaldırıyor. Koyu lekeleri azaltan krem, daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. Yoğun bir şekilde nemlendirme sağlayan krem, ciltte mat bir görünüm sağlıyor. Nadir bulunan ve cildin yenilenmesini sağlayan antioksidan içeren siyah gül, siyah orkide ve siyah gelincik ekstreleri içeren krem, yaşlanmanın tüm belirtilerini düzeltiyor.

    Fiyatı : 545 TL

    Premium Voluptuous Cream (Kuru ciltler için)

    Premium Voluptuous Cream, içeriğindeki Premium Hücresel Kompleksi ile hyalüronik asit sayesinde yoğunluk, sıkılık, kaybı yaşayan ciltlerde eşsiz bir hücre yenilenmesi sağlıyor. Yoğun nem kaybı yaşayan cildi nemlendirirken besleyen ve rahatlatan Premium Voluptuous Cream, nadir bulunan ve cildin yenilenmesini sağlayan antioksidan içeren siyah gül, siyah orkide ve siyah gelincik ekstreleri içeriyor. 24 saat içinde kırışıklarda azalma sağlayan, gözenekleri sıkılaştıran ve koyu lekeleri azaltan krem, pürüzsüz bir cilt yapısına kavuşmanıza yardımcı oluyor.

    Fiyatı : 545 TL

    Premium Supreme Mask

    Cildin anında genç görünüme kavuşmasına yardımcı olan Premium Supreme Mask, Premium Hücresel Kompleksi ile hyalüronik asit sayesinde hücrelerin yenilenmesine yardımcı oluyor. Kremsi, zengin dokuya sahip maske, içeriğinde Shea yağı bulunan besleyici konsantre sayesinde eşsiz bir bakım sağlıyor. Haftada 1-2 kez kullanıldığında cilt dokusunda düzelme sağlayan maske, cildi rahatlatırken daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

    Fiyatı : 315 TL

    Premium Regenerating Serum (Yeniden yapılandırıcı serum)

    Premium yeniden yapılandırıcı serum, kırışıklıkları doldurucu özelliği sayesinde cilde dolgunluk kazandırır. İçeriğindeki yüzde 10 oranında saf hyalüronik asit konsantrasyonu ve mikro küreler sayesinde görülmemiş bir hücresel yenilenme sağlayan Premium serum, DNA’yı onarıp cildi pürüzsüzleştirir. Cildin canlanmasına ve yenilenmesine yardımcı olan serumu sabah-akşam düzenli kullanın.

    Fiyatı : 515 TL

    Premium Eye Care (Göz çevresi kremi)

    İlk yüksek yenileyici özelliğe sahip olağanüstü yaşlanma karşıtı göz bakımı sunan Premium Eyes içeriğindeki özel hücresel kompleks ile dermal ve epidermal seviyede dokuların en iyi seviyede yenilenmesi için kök hücrelerin faaliyetlerini kontrol ediyor. Göz çevresine anında pürüzsüz, taze ve aydınlık bir görünüm kazandıran krem uzun süreli kullanımda kırışıklıklarda azalma, göz çevresinde sıkılaşma, göz kapaklarında toparlanma, koyu halkalarda, şişliklerde ve koyu lekelerde azalma sağlıyor.

    Fiyatı : 345 TL

    Premium Elixir (Bakım yağı)

    Tüm yaşlanma belirtilerine karşı etkili bu bakım yağı tüm cilt tipleri için uygun. %3 oranında hücre yenileyici komplekse sahip olan Elixir’in formülünde siyah çiçek esktreleri, argan, susam & tatlı badem yağı bulunuyor. Kadifemsi, yumuşak ve yağsız dokusu ile keyifli bir kullanım sunuyor.

    Fiyatı : 515 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.