DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Linens’ten perde seçimini kolaylaştıran yepyeni uygulama

    Linens’ten perde seçimini kolaylaştıran yepyeni uygulama
    10.01.2018
    A+
    A-

    Linens, ‘Perde Tasarla Uygulaması’ ile perde seçimine yepyeni bir boyut getiriyor. Linens mağazalarındaki Perde Müşteri Danışmanları tarafından kullanılan uygulama ile hayallerdeki perdeler 3D olarak kurgulanıyor.

    Bu yenilikçi uygulama ile mekanın birebir ölçüleri sisteme giriliyor ve kapı, pencere, mobiya konumlandırmasından duvar zemin rengine kadar istenilen değişiklikler yapılabiliyor. Böylece tasarlanan mekanın 3D şeklini gösteren uygulama ile beğenilen perde modeli evlerdeki yerini alıyor.

    Linens, her ihtiyacı karşılayacak ürün çeşitlerinin yer aldığı ev tekstili ve dekorasyon ürünlerinin yanı sıra mağazalarındaki yenilikçi uygulamalarıyla da dikkat çekiyor. Hayata geçirilen “Perde Tasarla” uygulaması, perde seçmek için saatler harcamadan, perde ve tül tasarımlarının uygulama üzerinden modellenmesine imkân sağlıyor.

    Uygulama, her eve ve her stile uygun onlarca perde modellerini göz önüne seriyor. Perde alıverişi yapmak üzere Linens mağazalarına gelen müşteriler, perde danışmanlarının desteğiyle uygulama sayesinde odalarının şeklini 3D olarak modelleyerek, birbirinden özgün perdeleri, şık tasarımları, farklı tül ve fon seçimlerini mobilyaların ve odanın konumuna göre saniyeler içerisinde oluşturuyor. Uygulama, hayallerdeki perdelerin yaşam alanlarına en uygun biçimde kombinlenmesine olanak tanıyor. Ayrıca perdesini yenilemek isteyenler, istedikleri mekânın fotoğrafını çekerek uygulama üzerinden perdelerin kendi ev dekorasyonuyla uyumunu da inceleyebiliyor.

    Ev modasında farklılık yaratan Linens’in birbirinden özel perde modellerini görmek için Linens mağazalarına uğrayarak Perde Tasarla Uygulaması’nı inceleyebilir, hayalinizdeki perdenin şıklığını evinize yansıtabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.