DOLAR 32,5714
EURO 34,9766
ALTIN 2419,919
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars Tuzla’daki şubesine yenisini ekledi

    Little Caesars Tuzla’daki şubesine yenisini ekledi
    10.09.2020
    A+
    A-

    Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisiyle buluşan Little Caesars, enfes lezzetlerini İstanbullularla daha fazla noktada buluşturuyor.

    Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars’ın açılışını gerçekleştirdiği Tuzla Beydağı Caddesi’ndeki şubesi gece 02.00’ye kadar hizmet verecek.

    Türkiye’deki istikrarlı büyümesinde, ürün lezzetinin ve franchise sisteminin büyük rolü olduğunu belirten Arıduru, “Büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz. Ürünlerimizin lezzetini deneyimleyen tüketicimiz franchisee’miz olmak için bize müracaat ediyor. Tuzla şubemiz de franchise yatırımı olarak faaliyete girdi. Şubelerimizin yüzde 80’i franchise, yüzde 20’si de şirket şubeleri olarak işletiliyor. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 650 bin TL + KDV’dir. Yatırımın geri dönüşü ise 35-36 ay. İstanbul’dan ve Türkiye’nin farklı kentlerinden Little Caesars gibi global bir markaya yatırım konusunda önemli sayıda talep alıyoruz. Tüm Türkiye’den yurt içinde yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı daha da artırarak yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha açmayı planlıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.