DOLAR 32,5548
EURO 34,825
ALTIN 2431,586
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loft Camden ile Londra’nın büyülü tarzı mutfaklarınıza yansısın

    Loft Camden ile Londra’nın büyülü tarzı mutfaklarınıza yansısın
    24.11.2020
    A+
    A-

    Cosentino’nun doğal taş endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un her bir rengi dünyanın endüstriyel tarzı yansıtan önemli bölgelerinden ilham alan yeni koleksiyonu Loft, eşsiz renkleriyle yüzey trendlerini belirliyor. Silestone Loft serisinde yer alan Camden, Londra’nın en hareketli mahallesi Camden’den esinlenerek kullanıcıları 80’lere götürüyor. Mat yapısıyla Camden, mutfaklara kendi sitilini ve Londra sokaklarının ruhunu katıyor. 

     

    Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino’nun endüstride devrim yaratan markası Silestone, yüzeylerde her dönem trendleri belirleyecek renk ve tasarımlara hayat veriyor. Cosentino’nun endüstriyel tasarımdan ilham alarak hazırladığı yeni koleksiyonu Silestone® Loft’ta yer alan Camden, geçmişi 20. yüzyıla dayanan endüstriyel tasarımın betonsu izlerini taşıyor.

     

    Yaşam alanlarının doğal aşınması Camden’a ilham veriyor

    Londra’nın en hareketli mahallesinden esinlenen Camden kullanıcıları 80’lere götürüyor. Binlerce dil konuşuluyor, eklektik giyiniliyor ve yüzlerce sanatçıya ev sahipliği yapıyor. Posterler ve çağdaş sanat eserleri adeta Camden tarihinin bir parçası oluyor. Otantik, keskin gölgeler ve yaşam alanlarının doğal aşınması Camden‘a ilham veriyor.

     

    Çok yönlü uygulanabilir bir renk

    Beton grisinin hakim olduğu Camden, çok ince beyaz damarları, tanecikli yapısı, yumuşak, hassas ve tutarlı grisiyle tasarımda sınırların olmadığını hissettiriyor. Homojenliği sayesinde her türlü dekorasyonla uyum sağlayan Camden, mat yüzeyiyle de çok yönlü, uyarlanabilir bir renk sunuyor.

     

    5 ikonik mahalleyi temsil ediyor

    Endüstriyel tarzdan esinlenerek şekillenen Silestone Loft koleksiyonu Camden, Poblenou, Seaport, Nolita ve Corktown olmak üzere 5 renkten oluşuyor. Her renk, kendine özgü tarihi ve endüstriyel tarza sahip ikonik bir bölgeyi temsil ediyor. Yeni koleksiyonda yenilikçi ve özel HybriQ+ teknolojisi de ilk kez kullanılıyor.

     

    Üretim geri dönüştürülmüş kaynaklarla gerçekleştiriliyor

    HybriQ+ teknolojisi, şirketin çevreye, döngüsel ekonomiye ve sürdürülebilir yönetime bağlılığı ile karakterize edilen yeni bir üretimin ilk adımı oluyor. Bu yenilikçi süreçte cam gibi geri dönüştürülebilen ve yeniden kullanılabilen hammaddeler üretimde yer alıyor. Bu teknolojiyle birlikte Cosentino’nun üretim süreci yüzde 98 geri dönüştürülmüş su ve yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılarak gerçekleştiriliyor.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.