DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Londra merkezli Türk girişimi GRED yeni konsept ofisi’ni Bebek’te açtı

    Londra merkezli Türk girişimi GRED yeni konsept ofisi’ni Bebek’te açtı
    09.03.2019
    A+
    A-

    Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete sundu.

    GRED, dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan Knight Frank ile iş ortağı olarak geliştirdiği Global Vitrin (The Global Showcase) ile Türkiye’deki bireysel ve kurumsal yatırımcılara yurtdışında, yabancı yatırımcıya ise Türkiye’den yatırım fırsatları sunacak.

    Şehir Planlama ve gayrimenkul geliştirme konularında yüksek lisans sahibi, ABD’de sürdürülebilirlik üzerine akademik çalışmalar yapmış Türk kadın girişimci Meltem Türker tarafından 11 sene önce İstanbul’da kurulan, 5 yıl önce de Londra’da faaliyetlerine başlayan GRED, dünyanın en önemli ve saygın gayrimenkul şirketlerinden biri olan Knight Frank’in Türkiye’deki özel iş ortağı olarak yeni konsept ofisini Bebek’te hizmete açtı.

    İngiliz gayrimenkul pazarlama devi Knight Frank ile “Global Vitrin” (The Global Showcase) adı altında inovatif bir işbirliği projesi yapan GRED, proje kapsamında Türk pazarındaki müşterilerini Almanya, İngiltere, ABD ve Uzakdoğu’daki gayrimenkul yatırım fırsatları ile tanıştıracak, çok yakın zamanda da Türkiye’deki seçkin projeleri de Londra, Berlin, San Fransisco ve Tokyo başta olmak üzere seçkin global pazarlara taşıyacak.

    Meltem Türker: “Bebek ofis aynı zamanda tüm dünya genelindeki Knight Frank ofislerine lokal bir erişim noktası olacak”

    GRED Kurucu ve CEO’su Meltem Türker, Türkiye’de bir şube açma fikrinin her zaman akıllarında olduğunu belirterek; şunları söyledi:

    “Global arenada hem Türk yatırımcılara hem de yabancılara hizmet veren bir oyuncuyuz. Yıl içinde her çeyrekte şehir bazında düzenleyeceğimiz, içinde İstanbul’un en iyi projelerine de yer vereceğimiz, dünya genelindeki en iyi gayrimenkul yatırım pazarlarından özenle ve dikkatle seçtiğimiz projelerin tanıtım lansmanlarını yapacağız ve devamında Bebek’teki ilk konsept ofisimiz üzerinden devamlılığını ve yönetimini sağlayacağız. Bebek konsept ofis aynı zamanda tüm dünya genelindeki Knight Frank ofislerine lokal bir erişim noktası olması ve Türk yatırımcının dünya genelindeki gayrimenkulleri ile ilgili her türlü ihtiyacına global network aracılığı ile hizmet sunması açısından da oldukça önemli.

    GRED her çeyrekte şehir bazında özenle seçilen gayrimenkul projelerinin tanıtım lansmanlarının ilk gününde, ayni zamanda global arenadan sektör için çok önemli yabancı konuşmacıların da yer alacağı olan urbanLAB isimli sektör konferansları da düzenliyor. Proje çerçevesinde düzenlediğimiz bu şehir laboratuvarları (urbanLAB konferansları) ile Türk yatırımcıların ayağına en doğru ve güncel sektör bilgilerini getirip, doğru bilgi ve yatırım fırsatlarını inceleyip tartışıyoruz. Vizyon tartışmalarının da yapılacağı bu önemli urbanLAB konferanslarında aslında ülkemiz adına çok değerli bir entegrasyon ortamı oluşturmayı ve hem ülkemiz hem de sektörümüz adına artı değerler yaratmayı hedefliyoruz.”

    GRED’in Uluslararası İşbirlikleri

    GRED’in, Knight Frank ile işbirliğinin önemine dikkat çeken Meltem Türker, Knight Frank’in dünya genelinde 500’e yakın ofisi bulunan prestijli ve güvenilir dev bir İngiliz gayrimenkul danışmanlık firması olduğunu kaydetti. Türker, Alman Ziegert firmasının ise yaklaşık 30 yıla sahip geçmişi olan, global pazar için Knight Frank ile birleşme yoluna gitmiş Berlin’in en güçlü gayrimenkul firması olduğunu belirtti.

    GRED’in ekibinde; Türkiye operasyonlarını üstlenmek üzere gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerinden mimar Birhan Yıldız bulunuyor. Perakende gayrimenkul operasyonlarının başında ise Birleşmiş Markalar Derneği eski genel sekreteri Ekrem Utku yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.