DOLAR 32,5971
EURO 34,8161
ALTIN 2506,404
BIST 9472,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Longines HydroConquest Koleksiyonunun lider saatlerine yeni bir soluk

    11.04.2018
    A+
    A-

    Longines, spor dünyasındaki uzmanlığından aldığı güçle bu yıl HydroConquest koleksiyonunu genişletiyor. Koleksiyonda yeniden tasarlanmış modeller yer alıyor. Kanatlı kum saati logolu markanın ayırt edici özelliklerinden olan teknik mükemmelliği ve geleneksel zarafeti bir arada sunan bu kol saatlerinde, renkli seramik ekle zenginleştirilen bir bezel de bulunuyor. Bu da saatlere göz alıcı ve modern bir tarz katıyor. Yeni ve zarif modellerde su sporlarının büyüleyici dünyasından ilham alındı.

    Longines’in HydroConquest koleksiyonu, bir yandan açık denizlerin cazibesine kapılanların beklentilerini karşılarken diğer yandan İsviçreli saat üreticisinin zarafetinden ödün vermiyor. HydroConquest saatler, dalış saatlerinin geleneksel tarzını koruyor. Ayrıca sporun özel gereksinimlerinden de esinleniyor. 300 metreye kadar su geçirmezlik, tek yöne dönen bezel, vidalı kurma kolu ve arka kapak, kurma kolu koruması ve entegre dalış eklentili katlanır çift güvenlik tokası, bu koleksiyonun ayırt edici özelliklerinden sadece birkaçı.

    Yeni HydroConquest modellerinin bezeline son derece teknik ve yenilikçi seramik eklendi. Yüksek dirençli ve çizilmeye karşı dayanıklı bu eklenti, kadranın rengiyle uyum içindedir. Ayrıca bu koleksiyonun modern tasarımı ile sportif silüetini birbiriyle uyumlu bir hâle getirir. Super-LumiNova® ile süslenen ibrelerin ve saat imlerinin göz alıcılığı gri, siyah ve mavi renkli parlak kadranların koyu görünümüyle tam bir zıtlık yaratıyor. Daha ergonomik ve daha konforlu hâle getirilen kayış, kadranla uyumlu renklerle yenilendi. Metal model ise etkileyici bir görünüm ortaya koyan parlatılmış ve fırçalanmış çeliği bir araya getiriyor.

    Üç kadran ve bir takvim bulunan modeller 41 mm ve 43 mm boyutlarında ve kronograf modeli ise 41 mm boyutunda üretildi. HydroConquest koleksiyonunun yeni parçaları, performans ve zarafet arasında mükemmel bir uyum arayan su sporu sevdalılarının bileklerinde hak ettiği yere kavuşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.