DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Loomis Türkiye’Rekor büyüme

    ‘Loomis Türkiye’Rekor büyüme
    12.09.2017
    A+
    A-

    Başta kuyum, bankacılık ve perakende sektörleri olmak üzere; sigortalı, yüksek güvenlik eşliğinde değerli emtia, para ve evrak transferi gerçekleştiren Loomis; istikrarlı yükselişini başarıyla sürdürüyor. Birçok ülkede yer alan Loomis şirketleri arasında son 6 yıldır her yıl %40 – %50 seviyelerinde işlem hacmini arttıran Loomis Türkiye; dikkat çekici performansı ile Dünya çapında ilgi topluyor. Yıllarca uluslararası lojistik ve bankalarda görev almış olan Loomis Türkiye Finans Direktörü deneyimli yönetici Emek Gül; markalarının yıllardır hızla büyüyenler kategorisinde en üst pozisyonda yerini aldığını, Türkiye’nin dinamik yapısının, altın ve paranın fiziki olarak hayatın içinde olmasının ve sistemli çalışma anlayışlarının hızlı büyümede büyük role sahip olduğunu ifade etti….

    Her yıl düzenli bir şekilde şube sayısını, işlem sayısını, kadrosunu, hizmet verdiği müşteri sayısını, işlem hacmini ciddi oranlarda arttıran Loomis Türkiye; ülkemizde yüksek güvenli değerli emtia taşımacılığı dendiğinde ilk akla gelen isim oluyor. Yüzde yüz sigortalı değerli emtia transfer, tasnifleme ve kasalama hizmeti sunan Loomis Türkiye; çalışmalarını çok uygun fiyatlar eşliğinde, en ekonomik şekilde gerçekleştirmesiyle de ayrıca dikkat çekiyor. Loomis Türkiye Finans Direktörü Emek Gül; yurtdışındaki ülkelerdeki değerli emtia taşımacılık ücretleriyle Türkiye’deki aynı hizmetlerin ücretinin mukayese edildiğinde çok uygun şartlar altında çalışmaların gerçekleştiğini, sürdürülebilir ekonomik hizmet sunmak için, transferlerde hata ve zararın olmamasına ekstra özen gösterdiklerini söyledi.

    Geçen yılı sıfır kayıp, sıfır zarar ile kapatan Loomis Türkiye’nin yeni bir başarıya imza attığını hatırlatan Emek Gül; “Kuyumculuk sektörü, bankacılık ve perakende alanında ciddi sayıda artan işlem hacmimize karşın sıfır kayıp yaşanması tarihi bir başarıdır. Şu an itibariyle 40’a yakın ilimizde, 900’e yakın personelimizle her yıl çok büyük yatırımlar yaparak geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

    Loomis Türkiye’nin yurtdışı değerli emtia transferlerindeki başarılarıyla diğer ülkelerdeki Loomis ofislerinin de ülkeler arası hizmet sunmaya başladığını belirten Gül; sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Şu anda ihracat yapan kuyumcularımızın birçoğu Loomis ile ülkeler arası ticaretlerini sıfır risk eşliğinde gerçekleştiriyorlar. Müşteri memnuniyetinde markamız çok başarılı. Son dönemde çek, senet gibi değerli evrak taşımacılığında da artan bir potansiyelimiz var. Bankaların şubeleri arasında ve uluslararası para transferlerinde çalışmalarımız artıyor. Özellikle Loomis’in global sigorta yelpazesi altında müşterilerimizin uluslararası sigorta şirketlerinden aldıkları sigorta fiyatlarından daha uygun fiyatlar alabiliyoruz. Bu da bizim maliyetlerimizi aşağıya çekiyor ve onlara makul fiyatlar eşliğinde hizmet sunmamıza imkan tanıyor. Loomis Türkiye; büyümeye devam ediyor. Yakın zaman içinde ülkemizin her şehrinde ofisimizin olmasını planlıyoruz. Kuyumculuk sektörü; bizim lokomotifimiz. Sektörümüzün değerli markalarına, yüksek kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunmaya devam etmeyi planlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.