DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LOOP Lavabo ile banyolar gerçek incelikle buluşuyor

    LOOP Lavabo ile banyolar gerçek incelikle buluşuyor

    Elektronik cihazlardan arabalara, günlük kıyafetlerden mobilyalara, her geçen gün incelen ve sadeleşen tasarım anlayışı artık banyoya da yansıyor. Türkiye’nin global banyo üreticisi Creavit, değişen tasarım bakış açısının, üretim ve tasarım kararlarında en önemli rolü aldığını belirtiyor. Dünyada güncel tasarım trendleri ve kullanıcı deneyimlerini yakından takip eden Creavit, tüketicinin banyo ürünleri tercihlerinde artık çok daha seçici olduğunu söylerken, banyoyu bir bütün olarak ele aldıklarını ve “evin yeni odası” olarak konumladıklarını vurguluyor.

    50 yılı aşkın sektör tecrübesini, üretim ve tasarım süreçlerinin tamamına aktaran Creavit, teknolojik bilgi birikimi ve üstünlüklerini tüm ürünlerine yansıtıyor. Sektörel tecrübesini, geliştirdiği teknolojik üstünlükler ile harmanlayan Creavit, her geçen gün daha az doğal kaynak ve enerji kullanarak, daha sürdürebilir ürünlerle, güncel tasarım trendlerinde üretime odaklanıyor.

    Creavit’in, bu bakış açısıyla banyolara kazandırdığı 5 mm’lik ince kenarları tezgah üstü ULTRA Lavabo serisi, üretime başlandığı günden itibaren, kullanıcılar ve sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni topladı. İnce kenarlı lavabo serisini, bu sene yeni bir ürün ile zenginleştiren Creavit, farklı üretim teknolojisi ile inceliğini daha da hissettiren LOOP serisini ilk defa 2020 UNICERA Fuarı’nda tanıttı. 5mm’lik incecik kenar tasarıma sahip LOOP, yuvarlak formda 45cm-40cm çaplı 2 ölçüde üretilirken, yuvarlatılmış köşelere sahip kare (40*40cm) ve dikdörtgen (60*40cm)formlarda da 2 farklı ölçü seçeneğini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Evin yeni odasında tercihlerin daha kişiselleştirilebilir, kullanıcısına daha esnek çözümler sunabilir olmasına inanan Creavit, tezgah üstü ya da çanak olarak adlandırılan, tezgahtan bağımsız olarak kullanıcıya banyosunda kombin özgürlüğü sunan seriler üretmeye devam edeceklerini vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.