DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loris’ten taşıma ve kullanım kolaylığı sunan yeni limon kolonyası

    Loris’ten taşıma ve kullanım kolaylığı sunan yeni limon kolonyası
    08.04.2020
    A+
    A-

    Yıllardır ferahlatıcı ve serinletici özelliğiyle kullandığımız kolonya farklı amaçlarla kullanılmaya başlandı. Salgınla birlikte virüs ve bakterilere karşı dezenfeksiyon özelliğiyle de ön plana çıkan kolonya farklı kokularıyla herkes tarafından yoğun ilgi görüyor. Kolonya serisine yenilik getiren Loris Parfüm, ürettiği Limon Kolonyasıyla taşıma ve kullanım kolaylığı sunuyor. 

    Türkiye parfüm sektörünün en önemli markalarından olan Loris Parfüm, gündemdeki gelişmelerle birlikte 80 derece kolonyalarına yenilikler kazandırdı. Hijyen ve ferahlığı bir arada sunan Limon Kolonyası sprey forumunda ve kolay taşınabilecek boyutlarda üretilmeye başladı.

    Limondan gelen ferahlatıcı etki

    Limondan gelen ferahlatıcı etkiye portakal ve limon otu eklenmesiyle derinlik kazanan Loris Limon Kolonyası, pudra şekeri ve çam ile zenginleşen koku piramidiyle de kolonyanın ötesine geçiyor. Sprey formatıyla rahatlıkla taşınan kolonya, ihtiyaç duyulan her an kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Özel karışımla geliştirilmiş formüller

    Loris’in sprey limon kolonyasının yanı sıra mandalina, portakal çiçeği, bergamot ve gül kokularına sahip alternatif kolonyaları da bulunuyor. Seride; Lemon, Ice Breeze, Intense Oud&Bergamot, Gardenia, Rose Angelica, Tandarine & Mandarine, Velvet Rose & Uod, White Suede Musk, Zeytin Çiçeği, İncir, Lavender, Mandarine mistik bir dünyanın kapılarını aralıyor. Her zevke hitap eden kolonyalar, yaklaşan bayram için de iyi bir seçim olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.