DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LR Health & Beauty Başkan Yardımcısı Dilek ve Barış Büyükköstenceli’nin başarısını kutladı

    LR Health & Beauty Başkan Yardımcısı Dilek ve Barış Büyükköstenceli’nin başarısını kutladı
    12.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin birçok yerinde binlerce iş ortağı bulunan Avrupa’nın en başarılı doğrudan şirketlerinden LR Health & Beauty, iş ortaklarının başarılarını kutlamaya devam ediyor. Başkan Yardımcısı Dilek ve Barış Büyükköstenceli için düzenlenen yemekte                                    LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan ve Satış & Pazarlama Direktörü Özhan Aktaş yer aldı. Gelecek dönem için gerçekleştirilecek yeni projelerin de değerlendirildiği organizasyonda önümüzdeki dönemde LR’ın 100.000’e yakın iş ortağını bünyesine katarak hedeflerini büyüteceği de belirtildi.

    Başkan Yardımcısı Dilek Büyükköstenceli, düzenlenen organizasyon sonrasında:  “LR Health & Beauty, size ilham veren, acaba ben de bu kadar şanslı olabilir miyim dedirten hayat hikayelerle dolu. LR kariyerimde şirketime ve ekibime duyduğum güvenle tahmin bile edemeyeceğim gelire ve Porsche marka bir araca sahip oldum. Bu kadarla kalmadı, maddi boyutun yanında kocaman bir aile ve birçok dost kazandım. Başarımda büyük desteği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

    LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan ise “Dilek ve Barış Büyükköstenceli çifti, ilham veren başarı hikayeleri ile bizi gururlandırmaya devam ediyor.      LR Health & Beauty’nin büyük ve sevgi dolu ailesinde onların da olması bizim için çok değerli. Başarılarına başarı katacaklarına inandığım bu yolda hikayelerinin diğer iş ortaklarımıza da ilham vereceğine inanıyorum.” dedi.

    LR Türkiye Satış & Pazarlama Direktörü Özhan Aktaş ise konu ile ilgili: “Çok sevgili Köstenceli çiftinin kutlama yemeğinde bir araya geldik. Onlar gösterdikleri başarı ve azim ile iş ortaklarımızın yollarına ışık tutuyor. Başarılarını gönülden kutlarım.” dedi.

    LR Health & Beauty, bünyesindeki iş ortaklarının kariyer basamaklarını hızlı ve emin adımlarla çıkmasına yardımcı olurken sunduğu seyahat fırsatları ve araç konseptleri ile de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.