DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lujo Concept Store, Türk moda dünyasının en iyilerini bir araya topladı

    Lujo Concept Store, Türk moda dünyasının en iyilerini bir araya topladı
    11.08.2021
    A+
    A-

    Unutulmaz anılar biriktirmeyi kim istemez ki? Tatilinizle özdeşleşecek yepyeni deneyimler peşindeyseniz; doğru adrestesiniz… Bodrum Güvercinlik’teki eşsiz doğasıyla öne çıkan Lujo Bodrum Hotel; hedef kitlesine farklı konseptleri, deneyim odaklı lüks vizyonu ve kişiye özel hizmet mottosu ile sunarak farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

    Son olarak moda ve tasarım dünyasının şıklık kodlarını yansıtan Lujo Concept Store ile dikkat çeken Lujo, stil sahibi konuklarını global markaların en seçkin koleksiyonlarıyla buluşturuyor.

    Lujo Hotel Bodrum; konuklarına, deniz uçağı ile transferden dünya mutfağıyla özdeşleşmiş spesiyallere, lüks ve konforun incelikle harmanlandığı detaylardan eşsiz bir tabiata ve naif zevklere hitap eden yeni nesil tatil anlayışının karmasını yansıtan lüks tasarım kodlarına kadar konforla bütünleşen bir ambiyans vaat ediyor. Lujo, moda ve tasarım dünyasının en güncel trendlerini yansıttığı Lujo Concept Store ile farklı bir deneyime daha imza atıyor. Ünlü markaların seçkin koleksiyonlarıyla konukların stillerine uygun, iç dünyalarını en şık biçimde yansıtabilecekleri özel kombinasyonlar sunuluyor.

    Yeni tasarım kodlarını keşfetmek isteyenlere

    Lujo Otel Bodrum bünyesinde hizmet veren Lujo Concept Store, hedef kitlesini dünyanın en seçkin markaları ile buluşturuyor.

    Uzun yıllara dayanan deneyimi ile Lujo Concept Store ekibine liderlik eden Mehmet Uzun’un Türk tasarımcıları sahiplenen vizyonu ve Lujo’nun yenilikçi ruhu ile şekillenen Lujo Concept Store’da, Türk tasarım markalarının özel koleksiyonları ve dünyaca ünlü modacıların kreasyonları konuklara farklı bir seçki ile sunuluyor. Otelin, animasyon ve eğlence yeri olarak konumlanan Puppet Arena’nın da bulunduğu bölgede, eşsiz deniz manzarasıyla öne çıkan Lujo Concept Store, 09.00-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

    Mimar Serpil Şenyüz’ün tasarımını üstlendiği, danışmanlığını ve satın almasını Gizem Girgin’in yaptığı, brüt olarak 800 metrekare alana sahip olan mağazanın, 500 metrekaresi misafirlerin kullanımına sunulmuş durumda. Mağaza bünyesinde konukların A’dan Z’ye her ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam alanı inşa edilmiş olması, Lujo Hotel Bodrum’un kişiye özel hizmet vizyonuyla da örtüşüyor. David Drebin, Ozan Oganer, Yasin Uysallar, Alea Pınar Du Pre, Gözde Can Köroğlu’na ait sanat eserlerinin de sergilendiği mağazada kadın, erkek, ev tekstili, plaj grubu, ayakkabı, çanta, aksesuar, kozmetik bölümlerinin yanı sıra tekel ve spor malzemelerinin satışa sunulduğu ayrı bir market de bulunuyor.

    Her yaşa ve zevke hitap eden tasarımlar

    Kadın ve erkek spor giyiminde American Vintage ve Fifty Pieces markası öne çıkarken, plaj modasındaki en güncel trendler ise renkli tasarımlarıyla Lily&Rose, Maison la Plage ve Moeva’nın yanı sıra Movom, Normaillot, Arzu Kaprol, Ayje ve Sandshaped markalarında şekilleniyor. Her sezon büyük bir beğeniyle takip edilen anne-kız kombinlerinin meraklıları ise Lovekini markasını yakın markaja alabilir. Rengarenk koleksiyonuyla yaz sezonunun aranan ismi Dahlia Bianca ve brode kumaşı en iyi yorumlayan Copurs London’ın da yer aldığı Lujo Concept Store’da, erkek plaj modasının renkli ismi Bluemint ve eğlenceli tasarımlarıyla ilgi çeken Hawksbill de erkek moda tutkunlarının yakın markajı arasında.

    Sofistike şıklığın ipuçları

    Özel davetlerin en şık ve asil kadını olmak isteyenlere hitap eden gece kıyafeti tasarımlarında Barrus London, Özgür Masur ve Raisa Vanessa markaları öne çıkıyor. Bol desen ve renk cümbüşü için Oopsscool, Kutnia, Knowmad, Belma Tvico ilgi çekerken; ‘cut-out’ keten koleksiyonuyla Ceren Ocak cool kadını yansıtıyor. Zeynep Tosun, ketenle işlemeyi bir araya getirerek sofistike bir şıklık yaratırken; Dice Kayek özgün tasarımlarıyla bir adım daha ön plana çıkıyor. Lug Von Siga ve Nihan Peker günün her saati seçkin bir stile sahip olmayı arzu eden kadınlara özgü seçenek sunarken, La Biographie Couture markası ise gustolu erkek modaseverlere hitap ediyor.

    Bee Goddess, Her Story, Batya Kebudi fine jewellery markaları takı tutkunlarının favorisi olurken; Peracas, Mer’s, Ponponiere ve The Ninon gibi markalar renkli koleksiyonlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

    Çocuklar da unutulmadı

    Çocuklarının da stil sahibi olmasını arzu eden aileler ise Mama Latte Bonnet, Melis Kaptanoğlu ve Miss Muse markalarının koleksiyonlarına mutlaka göz atmalı. Oyuncak minik ayıcıklarıyla ünlü Lunamia pijama markası da yakın markaja alınması gereken markalar arasında bulunuyor. Moda ve tasarım dünyasının yanı sıra ev tekstili ürünlerine de ilgi duyanlara hitap eden Haremlique markası ise lüks tasarımlarıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor.

    Kişiye özel ayrıcalıklı hizmetler

    Lujo Bodrum Hotel, kişiye özel hizmet konusunda son derece ayrıcalıklı bir konuma sahip. Konuklar, tatilleri boyunca ihtiyaç duydukları tadilat işlemleri kapsamında komandatura hizmetinden yararlanabiliyor. Konukların, diledikleri takdirde, ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak belirlen ürünleri, kendi villalarında, ‘Misafir Odasına Servis’ hizmeti aracılığıyla alabilme opsiyonu da bulunuyor. Bu noktada konuklara ödeme açısından taksit ve tek çekim yapabilme imkanının yanı sıra TaxFree avantajı da sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.